Şimdi Ara

SATILIK PS3 SLİM 120GB - CWF - 1TB HDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SATILIK PS3 SLİM 120GB - CWF - 1TB HDD
    Cihaz 3 yıl önce dayım tarafından Konya Electroworld mağazasından satın alındı ve toplam da 10 saat bile oynanmadı. Yaklaşık 8 ay önce cihazı kendisinden ben aldım. CFW işlemi tarafımca yaptırılmıştır. Gow serisi , Killzone gibi serileri bitirdikten sonra PS4 aldığım için ve kendimde bankacı olmam sebebiyle işten güçten çok zamanım kalmadığı için fazla oynama şansım söz konusu olmadı. Bu sebeple Playstation cafelerden çıkma konsollarla karıştırmayınız. Son derece temizdir.

Cihazın yanında 1 TB TOSHİBA HDD ( 1.5 yıla yakın garantisi devam ediyor , bad sector vs yok ve için de PS3 için çıkan kaliteli bütün oyunlar söz konusudur ) iki adet joystick verilecektir. Bir tanesi cihazla birlikte gelen DS3 ( son derece temizdir , analoglarında vs herhangi bir aşınma söz konusu değildir ) , bir adet de yan sanayi Kontorland marka joystick. Bunun dışında hdd de ki oyunları oynayabilmeniz için bir adet orjinal oyun ve diğer hdmi kablo gibi aparatlar da tarafımca gönderilecektir.

Alışveriş Konya içi elden tercihimdir , havale/eft yi müteakip kargo yapabilirim.

Cihazla ilgili tüm sorularınız için mesaj atabilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Konya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Güzel ürün hayırlı satışlar Orkun bey son derece güvelinir biridir kendisine kefilim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan235

Güzel ürün hayırlı satışlar Orkun bey son derece güvelinir biridir kendisine kefilim..

Serkancım çok teşekkür ederim
  • Fiyat düşerse diye takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_KeReMM

Hocam 3 ay once aldiginiz cihaza nasil cfw attiniz?

Hocam cihaz 3 aylık değil. Cihazı dayımdan ben 8 ay önce aldım. Cihaz 3 yıllık. Cech2004a kodu.
  • Konsol forum dışına Konya içi elden satılmıştır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık PS4 500GB
    7 yıl önce açıldı
    PS3 FAT 500GB
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.