Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK> PS4 500 GB Sıfır ayarında YENİ MAT KASA 4+ Oyun 2 Kol Satın Al 28 Ağustos 2016 21:29 1 1 SATILIK> PS4 500 GB Sıfır ayarında YENİ MAT KASA 4+ Oyun 2 Kol Cihazım henüz 3 aylıktır. Yeni büyük fanlı mat kasa olan modelidir 18.05.2016 faturalıdır. ARKADAŞLAR Oyunlar ortalama 130 TL 2. Kol alacak olsanız 150 TL'den aşağı değil. Stand sadece kendisi 150 TL Şarj ünitesi ile birlikte. Psn Plus hesabı 150 TL (9 ay var daha bitmesine) Hesabınızı buna göre yapın mesaj atın. Türkiye cihazıdır ithalatçı garantilidir. Çiziği bırak toz bile yok temiz kullandım. Daha doğrusu pek fırsatım olmuyor kullanmaya. Kutusu. Faturası. Garanti belgesi. HDMI Kablosu. Şarj Kablosu. 2 Adet kol (Kırmızı ve Siyah). 4 Adet oyun (GTA V - Tom Clancy's DIVISION - FIFA16 - NBA 2K16) + PSN Plus hesabı Kolları ve cihazı özel kaliteli kaplama ile kapladım. Yanında özel Türkiye'de bulamayacağınız dikey stand mevcuttur oyunları dizebilir ve kolları şarj edebilirsiniz. Konya içi elden teslim edebilirim. Get isteyen olursa farkı kendisi karşılamak şartı ile get açarım. Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 1650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 16 Mayıs 2018 Satıldığı Şehir : Konya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün R7 2700x / RX 5500XT / 16 GB / 28" Samsung / 1 TB 970 EVO SATILIK> PS4 500 GB Sıfır ayarında YENİ MAT KASA 4+ Oyun 2 Kol FİYAT DÜŞTÜ> SÜPER BİLGİSAYAR SÜPER FİYAT> Custom Sıvı soğıtmalı i7 4790K - R9 290 - MSI Gaming 5 Logitech Drive Force GT 220 + Logitech 3D Extreme Pro 75