Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık PS4 Pro + PS vr2 Satın Al 20 Nisan 2020 20:47 1 1 Satılık PS4 Pro + PS vr2 Arkadaşlar açıklamayı sonuna kadar okuyup öyle mesaj atarsanız sevinirim.PS4 Pro Teknosadan alınma, Garanti durumunu bilmiyorum, cihazda temiz sorunsuz yanında biri orijinal ötekisi yan sanayi ama orjinale yakın 2 kol var.PS VR 2, evimde 2 yaşında bebeğim var, çocuk bizim boş animizda vr alıp kulaklığını parçalamış, gözlüğün yanında çatlak izi var birde vr kamerası standı kayıp ben televizyonun üstüne çift taraflı bant ile sabitledim. Bu saydıklarım kullanıma engel değil. Vr yanında 2 adet move kol var. Ayrıca move kollarını şarj edebileceğiniz ve oyun kollarını koyabileceğiniz stant vereceğim.Benim hesabımla 8-10 adet oyun var, bunları minimum 6 ay yeni cihaz almayacağım alan kişi canı sıkılana kadar benim hesabımla oynayabilir.PS4 Pro sıfır fiyatı 5.000Psvr 2 sıfır fiyatı 2.700Ben ikisine 5.500 TL istiyorum, ayrıca cihazı evimde kontrol edip teslim edeceğim. Takas düşünmüyorumSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 5500 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Düzce Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Samsung Z Flip 3 Mİ 10 5G 8/256 Mİ 10 5G 8/256 Mİ 10 5G 8/256