Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [Satılık] PS5 + Extra DualSense Controller Satın Al 18 Ocak 2025 14:57 1 1 [Satılık] PS5 + Extra DualSense Controller Arkadaşlar Tertemiz Ps5 konsolumu satıyorum. Oyun oynarken hiç bir sorun yaratmadan 4 sene kullandım. Ürünün garantisi yoktur. Ürün 4 sene boyunca sadece Sony çıkardığı özel oyunlar dışında hiç kullanmadım. Sıfıra yakın bir ürün diyebilirim. Kocaeli / Kartepe de oturuyorum isteyene Kocaeli içinde elden teslim edebilirim. Kargo alıcıya aittir. Kargo ile gönderim yapılacak arkadaşlar tanıdığınız bir esnaf varsa anlaşmalı olduğu kargo firmasına onun adresine göndererek daha uyguna kargo ücreti sağlayabilirsiniz. Orjinal kutusu yoktur. Whatsapp iletişim +90 544 320 14 07Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 14000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Msi Rtx 3080 Suprim X 10G MSI Optix MAG272QP 27" 165Hz 1ms FreeSync QHD Monitör [SATILDI] Ryzen 7 7700 [Kutusuz] (Garantili) [SATILDI] [Satılık] PS5 + Extra DualSense Controller