Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 satılık ps5 digital 15.000 TL içinde oyunlar ile birlikte Satın Al 3 Şubat 2023 14:08 1 1 satılık ps5 digital 15.000 TL içinde oyunlar ile birlikte içinde oyunlar ile birlikte verilecek hesap tan çıkana kadar sınırsız bir şekilde oyunları oynaya bilirsiniz. resimlerde gartanti ne zaman bitiyor mevcut.içindeki oyunları soranlar için resim ekledim.hesptan çıkarsanızda yardımcı olurum yine oyunları oynamanız için.en son god of war ragnarok ve Horizon Forbidden West oynadım yüklü onlarda.konsolda yüklü olanların resimleride ekledim.aklıma gelmişken kutunun kenarında hafif yırtık var açarken oldu içindeki kutuda herhangi bir hasar yok.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 15000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Manisa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] İ7 11700KF+GİGABYTE Z490 AORUS MASTER WATERFORCE+ÖZEL SU SOĞUTMALI 14500 TL [SATILDI] Realme Gt 2 8/128 13 ay daha mediamark garantili 9500 [SATILDI] satılık ps5 digital 15.000 TL içinde oyunlar ile birlikte SATILIK i5 9400f 3 aylık 900TL