Şimdi Ara

satılık psp slim 3006 2.el

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 3 haziranda aldığım sony psp'mi satıyorum tertemiz alet hiç bir sorun yok. psp nin yanında 16Gb hafıza kartınıda vereceğim. birde bilgisayara bağlamak için gerekli ara kablo bulunuyor şarj aletide var. psp slim lite 3006 garantisi 2 yıl devam ediyor gıcır gıcır alet titiz biri olduğum için temiz kullandım 2.el diye satmaya acıyorum

• Bune la beyaz almış birde g*delek Almıyoruz lan sen onu b*k yoluna at
  • quote:

Orijinalden alıntı: dayna vendetta

arkadaşlar 3 haziranda aldığım sony psp'mi satıyorum tertemiz alet hiç bir sorun yok. psp nin yanında 16Gb hafıza kartınıda vereceğim. birde bilgisayara bağlamak için gerekli ara kablo bulunuyor şarj aletide var. psp slim lite 3006 garantisi 2 yıl devam ediyor gıcır gıcır alet titiz biri olduğum için temiz kullandım 2.el diye satmaya acıyorum

Hocam fiyatı,nasıl temin edebilecegimizi soylememişsin mesela get açarmısın?
    Yukarıda mesajı geçen herifin de ne dediğini anlayamadım lan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

arkadaşlar 3 haziranda aldığım sony psp'mi satıyorum tertemiz alet hiç bir sorun yok. psp nin yanında 16Gb hafıza kartınıda vereceğim. birde bilgisayara bağlamak için gerekli ara kablo bulunuyor şarj aletide var. psp slim lite 3006 garantisi 2 yıl devam ediyor gıcır gıcır alet titiz biri olduğum için temiz kullandım 2.el diye satmaya acıyorum

konu yanlış yerde 15 gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 17 Ekim 2012; 21:08:15 >

• fiyat 300 tl pazarlık yapılır nası temin ederiz bende bilmiyorum ama çoğu yerde tanıdığım var ona gönderrim psp yi halederiz
  • hahahahahaha ADAM 300TL DİYOR yeni model euro blackler cıktı sıfır fıyatı 329 tl ztn Beyler almadan once bır goz atın derım bosuna kazık yemeyın http://www.electroworld.com.tr/p/sony-psp-e1004-euro-black/
  • 200tl ederi var. 300tl aşırı çok.
  • quote:

hocam hala satılık mı senin psp?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.