Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık "Puma Pu102941002" Erkek Kol Saati Satın Al 18 Eylül 2020 02:30 1 1 Satılık "Puma Pu102941002" Erkek Kol Saati 24.04.2018 tarihinde satın almış olduğum ve yalnızca 2 ay süre ile kullandığım saatimi (Puma Pu102941002) satmak istiyorum. Ürünü uzun süredir kutusunda muhafaza ediyorum. Garanti süresi ne yazık ki sona ermiş durumda. Üründe herhangi bir çizik veya hasar söz konusu değildir yalnızca uzun süredir kutusunda durduğu için pili bitmiş durumda. Pil değişimi teknik servis tarafından yapılmaktadır. Ürünün görsellerini paylaşıyorum. Fazladan görsel ya da bilgi talep eden özel mesaj yoluyla ulaşım sağlayabilir.İnternet Sitesi görselleri;FİYAT: 390 TLSistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 390 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık "Puma Pu102941002" Erkek Kol Saati SATILMIŞTIR | PSN Hesabı Satılıktır.