Şimdi Ara

SATILIK Q6600 İŞLEMCİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Niğde
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    hiç bir problemi yok ve kendi sistemimde kullanmaktaydım,i5 platformuna geçtiğim için satışa çıkardım.
    sadece işlemci şeklinde gönderilecektir.garantisinin ne kadar olduğunu bilmiyorum çünkü faturasını bulamadım.
    SATIŞ FİYATI:205 TL.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • kuzenim olur güvenle alışveriş yapabilirsiniz hayırlı satışlar.
  • Hayırlı satışlar...
  • Overclock değerleri nedir? Maksimum stabil kaça kadar çıkabildiniz? İyi overclock olan bir Q6600 G0 fena olmazdı hani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagancelik

Overclock değerleri nedir? Maksimum stabil kaça kadar çıkabildiniz? İyi overclock olan bir Q6600 G0 fena olmazdı hani.

kimse iyi o/c olan q6600 g0' ını satmaz.. o işlemcinin daha birkaç sene gideri var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Ensemble

quote:

Overclock değerleri nedir? Maksimum stabil kaça kadar çıkabildiniz? İyi overclock olan bir Q6600 G0 fena olmazdı hani.

kimse iyi o/c olan q6600 g0' ını satmaz.. o işlemcinin daha birkaç sene gideri var..

Ben sattım bugün. G0 Q6600. O/C etmeden dahi epey bir süre kullanılır.
  • quote:

quote:

Allah Allah çok ilginç bizde sattık ama, q6600 miadını doldurmuştuır artık durup durup işlemciyi diriltmeyin yahu

tamam zamanında iyi işlemciyide ama artık capiiitoo, iyi oc oluyorda noluyo 65 nm cayır cayır yanıyo oc de, en kral soğutucu olsa tıırıs gider bu saatten sonra

• Tamamen katılıyorum righteous@ arkadaşa.Bende de vardı evet 3.60 güzel oc oluyordu ama 55 den aşşağı inmiyordu sıcaklık hemde titan fenrirle.Şimdi e8400 ü 4.50ghz yapıyorum 50 yi geçmiyor Salı günü q9450 geliyo bakalım oc denemelerimi yazarım inşallah
  • benim kuzen overclock un o sundan anlamaz zaten elinde oc yapacak iyi bir anakartı da yok fakat ben bu işlemciyi işlemcisiz kaldıgım birkaç gün kullandım biraz da oc denedim ocz gladiatör max sogutusu ile 3,6 da kullandım 55 derece felandı 3,75 i de gördüm ama herkezinde bildigi gibi bu işlemcilerde biraz ısı problemi var almak isteyene gayet güzel bir ürün ben 4,5 ghz lerini üzerine çıkmata alışık oldugumdan 3,75 beni kesmedi yoksa ben alacaktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem surme -- 24 Şubat 2010; 0:00:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

quote:

Allah Allah çok ilginç bizde sattık ama, q6600 miadını doldurmuştuır artık durup durup işlemciyi diriltmeyin yahu

tamam zamanında iyi işlemciyide ama artık capiiitoo, iyi oc oluyorda noluyo 65 nm cayır cayır yanıyo oc de, en kral soğutucu olsa tıırıs gider bu saatten sonra

Dostum bu arada senin işlemciyi ben almıştım satıp e8400 aldım şimdi q9450 var

• arkadaşa kefilim refarans demiyorum kefil diyorum dikkatinizi çekerim, istanbuldan alcaklar benden alabilirler işlemciyi sıkıntı olmaz

işlemci ise q6600 go hala kral 3400mhzde amdnin en iyi cpunu tokatlar her türlü teste varım
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

arkadaşa kefilim refarans demiyorum kefil diyorum dikkatinizi çekerim, istanbuldan alcaklar benden alabilirler işlemciyi sıkıntı olmaz

işlemci ise q6600 go hala kral 3400mhzde amdnin en iyi cpunu tokatlar her türlü teste varım

teşekkür ederim dostum yorumların için.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: 666

quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

quote:

Dostum bu arada senin işlemciyi ben almıştım satıp e8400 aldım şimdi q9450 var

senin meşhur nick değişmiş herhaldegörüşemedik epeydir.

q9450 ye geçtin sonunda he,nasıl peki q9450 cik

• Eh işte idare ediyoBu arada arkadaşın ilanı kirlettik ama Q6600 da çok iyi işlemci şahsen amd alacagıma bunu alırım banamısın demez
  • pm
  • neyse boşa beklemesin yabancıya gitmesin bana hep lazım nasılsa q6600

ben alayım işlemciyi seyhan yolla bana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.