Şimdi Ara

Satılık QNAP TS-253 Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
3
Favori
1.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Satılık QNAP TS-253 Pro
    Satılık QNAP TS-253 Pro
    https://www.qnap.com/en/product/model.php?II=148

8GB ram vardır /  Disk yoktur

Satın alınma tarihi : 26.05.2015
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
    The TS-253 Pro, featuring the easy-to-use QTS operating system, is a powerful, reliable, secure and scalable NAS solution designed for mission-critical business applications and to meet fast growing data storage needs. The TS-253 Pro supports SATA 6Gb/s drives and delivers high performance with persistent throughput, providing a comprehensive storage solution for SMBs to build a reliable private cloud.

·Use the TS-253 Pro as a PC with exclusive QvPC Technology
    ·Manage, share, and back up business data with Real-time Remote Replication (RTRR)
    ·NAS and iSCSI-SAN unified storage solution for server virtualization
    ·Supports VMware®, Citrix®, and Microsoft® Hyper-V and advanced virtualization features
    ·Enhanced data security with high-performance AES 256-bit encryption and anti-virus
    ·Run multiple Windows/Linux-based virtual machines with the Virtualization Station
    ·Transcode Full HD videos on-the-fly or offline with QNAP’s unique transcoding technology*
    ·Expand the total raw storage capacity up to 60TB with the economical UX-800P QNAP expansion enclosure

Satılık QNAP TS-253 Pro
    Satılık QNAP TS-253 Pro
    Satılık QNAP TS-253 Pro
    Fiyat : 0 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Kadıköy Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• çok güzel cihaz, uygun fiyat. bütçeyi toparlayabilsem düşünmeden alırım :)
  • Hocam ben hep Asustor cihazlara baktım. Qnap ile Asustor'u karşılaştırmak gerekirse artı ve eksileri neler olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hezarfenburak

Hocam ben hep Asustor cihazlara baktım. Qnap ile Asustor'u karşılaştırmak gerekirse artı ve eksileri neler olur?

Hocam selam;

Marka bazında karşılaştırma yapmak çok sağlıklı olmaz. Asustor markasınında kafanda belli bir model var ise o konuda yardımcı olabilirim. Genel olarak üç aşağıya beş yukarıya hepsi aynı. İçindeki donanım ve disk sayısı belirleyici olabilir. Ayrıca uygulama çeşitliliği önemlidir. QNAP uygulama bazında ASUSTOR a göre avantajlı olup çoğu kurumsal firma QNAP tercih etmektedir. Umarım bu açıklamalar yeterli gelir.

Sağlıcakla..
  • satıldımı hocam PM gönderdim iletişim bilgini paylaşırmısınız
  • Telefonunuz varmi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu nedır ne ıse yarar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam üründe kullandığınız diskler nelerdi, maksimum kaç tb kullandınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellcast

hocam üründe kullandığınız diskler nelerdi, maksimum kaç tb kullandınız?
    Hocam merhaba;

Üründe kullandığım diskler normal desktop PC lerde kullanılan 3.5 - 2.5 mekanik ve SSD diskler kullandım. Ayrıca NAS WD Red serisi kullandım. Maksimum tek 4TB toplamda 8 TB kullandım.
  • fiyat takip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.