Şimdi Ara

Satilik Rainmaker Istanbul ici Nakit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayirli forumlar , Windranger icin Genuine Rainmaker adli yayi satmak istiyorum. Fiyati belirlemedim gelecek olan tekliflere gore belirleyecegim.
    Istanbul ici nakit olmak sartiyla uygun bir fiyata birakiyorum.Klavye alacagim kendime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainforce -- 4 Kasım 2015; 11:43:53 >

• wow ilk kez rainmakera sahip birini gördüm. Kaça gidecek merak ediyorum Hayırlı satışlar hocam..
  • 150 tl
  • ben de ilk defa bir Türk'ün sahip olduğunu görüyorum da , item ücretine göre görseli yok denecek kadar az , windrunner'ın stinger ı daha güzel animasyona sahip , keşke ultiye biraz daha görsel katabilselerdi daha mantıklı olurdu... piyasada çok az bulunması dışında bir özelliğini göremedim ben kısacası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirLacrymosa

ben de ilk defa bir Türk'ün sahip olduğunu görüyorum da , item ücretine göre görseli yok denecek kadar az , windrunner'ın stinger ı daha güzel animasyona sahip , keşke ultiye biraz daha görsel katabilselerdi daha mantıklı olurdu... piyasada çok az bulunması dışında bir özelliğini göremedim ben kısacası.

Stinger 60 kurus la :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 450 tl iban yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

quote:

ben de ilk defa bir Türk'ün sahip olduğunu görüyorum da , item ücretine göre görseli yok denecek kadar az , windrunner'ın stinger ı daha güzel animasyona sahip , keşke ultiye biraz daha görsel katabilselerdi daha mantıklı olurdu... piyasada çok az bulunması dışında bir özelliğini göremedim ben kısacası.

aynen işte 60 kuruşluk item daha iyi görsel veriyor bana tuhaf geldi :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

quote:

aynen işte 60 kuruşluk item daha iyi görsel veriyor bana tuhaf geldi :D

song of the wild wind dahada güzel...

• BRO o değilde itemi nasıl ve nereden düşürdüğünü söylesende bizlerde nasiplensek

BİZLERE BALIK SATME TUTMAYI ÖĞRET BROOO
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.