Merhaba arkadaşlar. Bir karakter ne kadar para eder bilmiyorum. GameForge bünyesinde bir oyun oynamak istemediğim için karakterimi satmak istiyorum. Karakterde istenilen hertülü bilgi mevcuttur (uniq id. vs vs.) Karakter 20 Aylıktır, Kasasında 100m üzeri para, 43 platin madalya, para edecek itemler mevcuttur. Kalelerdeki platin madalya görevlerinin 5 er tanesi yapılmıştır, yani 15 er tane görevi durmaktadır. Hava ve yer toplama 499 dur. Alchemy , tailoring experttir. Alacak olan arkadaş hangisini master yapmak isterse kasabilir. Pvp itemleri +10 55 tir. pve için sw seti bulunmaktadır. Kafalık sitede görünmediğinden yazma gereği duydum coliseum hat vardır ayrıca lakhane ve bt kafalığı da mevcuttur. Karakterin elindeki yay +10 sw ve altında 50 ap yayı vardır. Silence godstone basılıdır. Şimdilik 30 Aralığa kadar oynama süresi mevcuttur. http://uk.aiononline.com/myaion-character-detail?charId=573150&serverId=34 Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. Not: Fiyat konusunda; oyunu GameForge şirketi aldığı için bir bilgim yok. Artık değeri neyse. Herkese iyi oyunlar.
İyi satışlar karakter iyi kasılmış.
quote:
Orijinalden alıntı: Tour Guide
İyi satışlar karakter iyi kasılmış.
Sağol kardeşim, umarım satılır da GameForge şirketinin oyununu oynamam :)
quote:
Orijinalden alıntı: mbkn123
Sağol kardeşim, umarım satılır da GameForge şirketinin oyununu oynamam :)
Alıntıları Göster
Güncel
quote:
Güncel
Alıntıları Göster
Güncel
quote:
Güncel
Alıntıları Göster
Güncel
slm arkadasım ne kadar ücret istiyorsun?
quote:
Orijinalden alıntı: tanerminedemir
slm arkadasım ne kadar ücret istiyorsun?
Fiyat konusunu öm ile konuşabiliriz.
quote:
Fiyat konusunu öm ile konuşabiliriz.
Alıntıları Göster
slm hayırlı satışlar. ben ranger ını almak istiyorum. skype yada msn werirsen görüşmek isterim acilen
quote:
Orijinalden alıntı: ownc
slm hayırlı satışlar. ben ranger ını almak istiyorum. skype yada msn werirsen görüşmek isterim acilen
Alıntıları Göster
güncel
quote:
güncel
Alıntıları Göster
Güncel
quote:
Güncel
Alıntıları Göster
güncel
quote:
güncel
Alıntıları Göster
Güncel
GÜnceldir. 05057027901 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Acil satılık.
quote:
GÜnceldir. 05057027901 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Acil satılık.
Güncel.
quote:
Güncel.
Alıntıları Göster
Güncel
GÜncel, Karakterin itemlerinde birkaç değişiklik var alıcı olursa özel olarak anlatır ve karakterin fotolarını gönderebilirim.
quote:
GÜncel, Karakterin itemlerinde birkaç değişiklik var alıcı olursa özel olarak anlatır ve karakterin fotolarını gönderebilirim.