Şimdi Ara

SATILIK RAZER BLACKWIDOW V3 PRO WIRELESS YELLOW SWITCH (hediyeli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır Ekipman Türü #Klavye Bağlantı Tipi #Kablosuz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SATILIK RAZER BLACKWIDOW V3 PRO WIRELESS YELLOW SWITCH (hediyeli)
    Us layouta alışamadıgım için satıp büyük enterlı bir layout alacagım. Alışmaya üşeniyorum açıkçası. razer yellow switchli aşırı sessiz model. Bilek dayama minderi çok rahat iyi bir klavye. Pazarlık teklif etmeyiniz lütfen satılmazsa kullanmaya calısacagım. Kutusu mevcut. Yurtdışından aldıgım için tr garantisi var mı emin değilim. Ürünü daha dün aldım sıfırdan farkı yok. Alacak arkadaşın içi rahat olsun en ufak bir problemi yok.

Not: alacak arkadaşa hiç kullanmasıgım sirius m mouse u da hediye edeceğim. 300 lira değerinde kaliteli sensorlü iyi bir mouse

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 1 Ocak 2023 Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Bu klavyeyi almaya niyetlenecek her güzel insana kesinlikle ama kesinlikle bir de %99.9 izopropil alkol almasını öneriyorum. Çok değil, az tozlu bir ortamda yaşıyorsanız bile; pc başında atıştırıyorsanız vb. bu klavyenin tuşları çift basmaya başlıyor. Bu Razer ürünlerinde sık karşılaşılan bir durum aslında, ama Blackwidow V3 Pro'da daha da beter. Cinnet geçirtiyor insana.

İnternette zibilyon tane aynı şikayetten bulabilirsiniz ve bin farklı çözüm önerisi okuyacaksınız. Hiçbiri işe yaramıyor çünkü sorun klavyenin toz yutmasından kaynaklanıyor. Çift basan tuşları söküp, izopropil alkolü içine döküp, tuşu spamleyip, üfleye üfleye kurutup sonra kullanırsanız uzun süre o tuş bir daha çift basmıyor :P.

Klavyenin kendisinden çok memnunum, ama çift basma sorununu yaşayacağınız neredeyse garanti. Arkadaşın ilanını baltalamak gibi olmasın, ama bu bütçede çok daha kaliteli ve sorun yaşatmayan alternatifler var. Özür dilerim, ama bu lanet klavyenin bir kurbanı olarak görünce bu kronik sıkıntısından bahsetmeden edemedim. Alınabilecek en pahalı klavyelerden biri, ama problem yaratıyor düzenli olarak.

• Öncelikle baltalamak gibi değil direkt baltalamışsınız :) Ayrıca bu mevzunun sadece bu model ile ilgili değil tüm razer klavyeylerle ilgili oldugunu da bilmeniz lazım hocam. Kesinlikle ürünü satmak için korumacı tutum sergileme çabasında değilim. Ben de araştırdım zamanında blackwidow mini, tenkyless, ultimate, düz blackwidow vb. razer klavyelerin kronik olarak bu problemini bilmeyen yoktur. Logitech'te de var benzer kronik sorunlar ama siz direkt blackwidow v3 pro için belirtmişsiniz bence direkt yanıltıcı bilgi veriyorsunuz. Yine de tekrar belirtiyorm bu tarz endişeleri olan insanlar almasın zaten sonra bana sorun cıkarmasını istemem kimsenin. Bakın tekrar belirtiyorum kesinlikle aman ürünüm satılsın kimse bir şey söylemesin kafasında bir insan değilim ama araştırdıgımda bu sorunu yaşayanların cogunun yazılım vb yollarla çözüldüğünü ve genel olarak çift basma sorununun bir cok marka modelde kronik olarak olabileceğini sadece blackwidow v3 pro ya ait bir sorunmuş gibi yazmanızı kabul etmiyorum. İyi günler dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirArthurDayne -- 1 Ocak 2023; 14:23:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RAZER BLACKSHARK V2 PRO WIRELESS
    20 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.