Şimdi Ara

Satılık Reebok Classic Leather Siyah Ayakkabı 150 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba arkadaşlar , ürünü Boyner’den almıştım eylül ayı gibi sanırım, Siyah deri ,sarı ( kauçuk renk ) taban çok şık bir ayakkabı.Toplamda 8—10 kere en fazla giymişimdir ( sadece kuru havalarda ) , numara seçerken biraz kafa karışıklığı yaşadım ayak buçuklu benim çok da rahat edemedim ve bu sebeple ayakkabıyı kullanmıyorum tertemiz portmantoda duruyor.Ürünün sıfırının fiyatı 349 TL , resimlerde numara detayını da gösterdim, 42,5 no ( 27,5 cm ) ( us 9,5 ,uk 8,5 ) , istediğim fiyat 150TL , kutusu duruyor herhangibir deformasyon , kusur vb. durum kesinlikle yok, forumda yaptığım tüm satışlar sıfır yada sıfır dengi olmuştur güvenmediğin hiçbir eşyamı bu platformda satışa koymadım.iyi günler

Satılık Reebok Classic Leather Siyah Ayakkabı 150 TL Satılık Reebok Classic Leather Siyah Ayakkabı 150 TL Satılık Reebok Classic Leather Siyah Ayakkabı 150 TL Satılık Reebok Classic Leather Siyah Ayakkabı 150 TL Satılık Reebok Classic Leather Siyah Ayakkabı 150 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12nomurat -- 10 Nisan 2018; 7:54:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.