Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK ## RYZEN 5 5600X İŞLEMCİ. (FORUMA REZERVE EDİLDİ) Satın Al 9 Ağustos 2024 16:00 1 1 SATILIK ## RYZEN 5 5600X İŞLEMCİ. (FORUMA REZERVE EDİLDİ) * Hepsiburada üzerinden almıştım. 01.03.2022 tarih faturalı.* Satma nedenim PC yi bırakıp PS5 e geçmemdir.* Sadece işlemci olarak satılıktır. Fan bulunmamaktadır.* Fotoğrafını atamıyorum şuan kasada takılı olduğu için. Ama pc sökersem çekip atacağım.* Kutusu kayıp bulamıyorum eğer bulursam orjinal kutusuyla bulamazsam da güzelce paketleyip göndereceğim.FİYAT: 2800 TL, kargo alıcıya ait.Forumdan " Karakum1988 " adlı üyeye rezerve edildi. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sakarya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] (SATILDI)## SAPPHİRE PULSE RX 6800 16 GB Ekran Kartı [SATILDI] SATILIK ## RYZEN 5 5600X İŞLEMCİ. (FORUMA REZERVE EDİLDİ) MSI RADEON 6600 XT Ekran Kartı ## İNDİRİM !! SATILIK ## RYZEN 5 1600 AF 12NM İŞLEMCİ ## 1500 TL !!
Arkadaşa teşekkür ederim. Kargo 1 gün de elime ulaştı. Paketlenmesi çok iyiydi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >