Şimdi Ara

Satılık sağlam Priest 83 level ilgilenenlere..(bakmadan geçme) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • +9 Full 6 Parca Shell Hp Basılı bikere hp basılı olması faul +2 Ring Of Felankor DuaL (Clanca Kestık)

+4 Warıor Pendalt Priest nedemek anlayamadım..
  • Orijinalden alıntı: ati_03

Arkadaşlar Merhaba...

Charımı Artık Satıyorum Almak İsteyenler olursa : 83 level mRsGuardianS Np:1726342 Server olympia / öyle bir char yok .

+9 dark wane +9 Flame Shard (Kendim Bastım) / priestle nasil flame shard alabiliyorsun ?
    +9 Full 6 Parca Shell Hp Basılı / kafalik gögüslük ayaklik donluk ayaklik 6. parcasi ne ?
    +2 Ring Of Felankor DuaL (Clanca Kestık) / +1 i icin 3 tane rof ,+2 si icin 9 tane rof dual i icin 18 rof hepsi sana mi verdi rof'lari ?
    +4 Warıor Pendalt Priest / pendant olacak eger varsa
    +3 Cleric Erring / Earring olucak eger varsa
    +9 Ds / serverda yok
    +5 Rebirt Ss
    ve Cs ayrıca
    +9 Holy Anımor / Serverda yok

Sonuç : Hayallerle yaşamak güzeldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ati_03

Arkadaşlar Merhaba...

Charımı Artık Satıyorum Almak İsteyenler olursa : 83 level mRsGuardianS Np:1726342 Server Olympia

+9 dark wane +9 Flame Shard (Kendim Bastım) +9 Full 6 Parca Shell Hp Basılı +2 Ring Of Felankor DuaL (Clanca Kestık) +4 Warıor Pendalt Priest

+3 Cleric Erring Kalkan Olarak +9 Ds +5 Rebirt Ss ve Cs ayrıca +9 Holy Anımor Tam NowaTown''a Girmelik Priest Ayrıca Bulundugu Clan NowaTwon g0''dır.

düşünenler olursa ve daha fazla bilgi almak isteyenler özelden mesaj atabilirler...

bende zeki müren m.oldum
  • Ati Yoooo Sun Dostum

•  Satılık sağlam Priest 83 level ilgilenenlere..(bakmadan geçme)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antor
    http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-www.cgi/http://www.kingofknight.com/playerinfo.php?server=Olympia&name=mRsGuardianS

Yok böyle bi char =)))

Ama dual exp shard+10 shell set+9 iron setli pwp charımı satarım

Kendi charımın nickini yazdım yine çıkmadı?

• quote:

Orijinalden alıntı: IIIg0rk3mIII

Arkadaşlar Merhaba...

Charımı Artık Satıyorum Almak İsteyenler olursa : 83 level mRsGuardianS Np:1726342 Server olympia / öyle bir char yok .

+9 dark wane +9 Flame Shard (Kendim Bastım) / priestle nasil flame shard alabiliyorsun ?
    +9 Full 6 Parca Shell Hp Basılı / kafalik gögüslük ayaklik donluk ayaklik 6. parcasi ne ?
    +2 Ring Of Felankor DuaL (Clanca Kestık) / +1 i icin 3 tane rof ,+2 si icin 9 tane rof dual i icin 18 rof hepsi sana mi verdi rof'lari ?
    +9 Ds / serverda yok
    +5 Rebirt Ss
    ve Cs ayrıca

ah canım daha sen bu hayale ulaşamadın mı..yazıık rüyanda bile göremezsin zaten böyle bir char..

• güncel...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IIIg0rk3mIII

Arkadaşlar Merhaba...

+9 Ds / serverda yok
    +5 Rebirt Ss
    ve Cs ayrıca

ah canım daha sen bu hayale ulaşamadın mı..yazıık rüyanda bile göremezsin zaten böyle bir char..

Hayallerle yaşamadigim icin k.bakma . Kime yazık oldugu belli oluyor biraz temiz hava alirsan iyi gelir

• up
  • Up lamasaydın kaçırıyorduk böyle bir çarı saolasın güzek paylaşım ++ rep vercem sana
  •  Satılık sağlam Priest 83 level ilgilenenlere..(bakmadan geçme)
  • Yok artık Lebron James.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.