+9 Full 6 Parca Shell Hp Basılı bikere hp basılı olması faul +2 Ring Of Felankor DuaL (Clanca Kestık)
+4 Warıor Pendalt Priest nedemek anlayamadım..
Orijinalden alıntı: ati_03
Arkadaşlar Merhaba...
Charımı Artık Satıyorum Almak İsteyenler olursa : 83 level mRsGuardianS Np:1726342 Server olympia / öyle bir char yok .
+9 dark wane +9 Flame Shard (Kendim Bastım) / priestle nasil flame shard alabiliyorsun ? +9 Full 6 Parca Shell Hp Basılı / kafalik gögüslük ayaklik donluk ayaklik 6. parcasi ne ? +2 Ring Of Felankor DuaL (Clanca Kestık) / +1 i icin 3 tane rof ,+2 si icin 9 tane rof dual i icin 18 rof hepsi sana mi verdi rof'lari ? +4 Warıor Pendalt Priest / pendant olacak eger varsa +3 Cleric Erring / Earring olucak eger varsa +9 Ds / serverda yok +5 Rebirt Ss ve Cs ayrıca +9 Holy Anımor / Serverda yok
Sonuç : Hayallerle yaşamak güzeldir.
quote:
Arkadaşlar Merhaba...
Charımı Artık Satıyorum Almak İsteyenler olursa : 83 level mRsGuardianS Np:1726342 Server Olympia
+9 dark wane +9 Flame Shard (Kendim Bastım) +9 Full 6 Parca Shell Hp Basılı +2 Ring Of Felankor DuaL (Clanca Kestık) +4 Warıor Pendalt Priest
+3 Cleric Erring Kalkan Olarak +9 Ds +5 Rebirt Ss ve Cs ayrıca +9 Holy Anımor Tam NowaTown''a Girmelik Priest Ayrıca Bulundugu Clan NowaTwon g0''dır.
düşünenler olursa ve daha fazla bilgi almak isteyenler özelden mesaj atabilirler...
Ama dual exp shard+10 shell set+9 iron setli pwp charımı satarım
Kendi charımın nickini yazdım yine çıkmadı?
quote:
Orijinalden alıntı: IIIg0rk3mIII
Arkadaşlar Merhaba...
Charımı Artık Satıyorum Almak İsteyenler olursa : 83 level mRsGuardianS Np:1726342 Server olympia / öyle bir char yok .
+9 dark wane +9 Flame Shard (Kendim Bastım) / priestle nasil flame shard alabiliyorsun ? +9 Full 6 Parca Shell Hp Basılı / kafalik gögüslük ayaklik donluk ayaklik 6. parcasi ne ? +2 Ring Of Felankor DuaL (Clanca Kestık) / +1 i icin 3 tane rof ,+2 si icin 9 tane rof dual i icin 18 rof hepsi sana mi verdi rof'lari ? +4 Warıor Pendalt Priest / pendant olacak eger varsa +3 Cleric Erring / Earring olucak eger varsa +9 Ds / serverda yok +5 Rebirt Ss ve Cs ayrıca +9 Holy Anımor / Serverda yok
ah canım daha sen bu hayale ulaşamadın mı..yazıık rüyanda bile göremezsin zaten böyle bir char..
güncel...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: IIIg0rk3mIII
Arkadaşlar Merhaba...
ah canım daha sen bu hayale ulaşamadın mı..yazıık rüyanda bile göremezsin zaten böyle bir char..
Hayallerle yaşamadigim icin k.bakma . Kime yazık oldugu belli oluyor biraz temiz hava alirsan iyi gelir
up
Up lamasaydın kaçırıyorduk böyle bir çarı saolasın güzek paylaşım ++ rep vercem sana
Yok artık Lebron James.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme