Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Saitek X 52 Pro uçuş simulatörü kontrolörü(FİYAT DÜŞTÜ) Satın Al 9 Aralık 2020 11:44 1 1 Satılık Saitek X 52 Pro uçuş simulatörü kontrolörü(FİYAT DÜŞTÜ) Uzun zamandır kullanılmadan bekleyen X52 pro ürünümü satmaktayım. X55 kullanmaya başladıktan sonra bu kol boşa çıkmış ve bir süredir kullanılmamaktaydı. Bende hem birilerinin faydalanmasını hem de parasıyla yeni ürünler almak istediğimden satıyorum.Bütün fonksiyonları çalışır durumda dün tek tek kontrol ettim, Hat switchlerden bir tanesinin kafa kısmı kırıldığından tamir ettim, fonksiyonel olarak bir problemi yok(resimlerde görebilirsiniz).Alıcıya şimdiden hayırlı olsun.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Gaziantep Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Saitek X 52 Pro uçuş simulatörü kontrolörü(FİYAT DÜŞTÜ) Satlık Mi Box S 4K (Satılmıştır) Alınık lg g4 sıfır açılmamış SONY PS3 KABLOSUZ DS3 gamepad(fiyat düştü)