Şimdi Ara

Satılmıştır / Samsung 870 EVO 250GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Satılmıştır / Samsung 870 EVO 250GB

08.02.2023 tarihinde amazon.com.tr 587 TL aldığım Samsung 870 EVO 250GB sata 3 2.5 inç ssd satılıktır. Eski laptop için almıştım fakat laptop termal macun değişiminden sonra görüntü vermedi. Bu yüzden ssd ihtiyacım kalmadı. 14 saat civarı bir kullanım süresi vardır. Sadece windows 10 kurulumu ve bir kaç driver yüklendi sağlık durumunda herhangi bir sorun sıkıntı yoktur. Kutusu kitapçığı faturası herşeyi duruyor. Sıfır ayarında herhangi bir yerinde çizik dahi yoktur. Ssd konusunda samsung kalitesi tartışılmaz kafam rahat olsun uzun yıllar sorun yaşamayayım diye aldık lakin laptop sıkıntı çıkardı kullanmak nasip olmadı.

Detaylı bilgi için,

https://www.samsung.com/tr/memory-storage/sata-ssd/mz-77e250bw/

Fiyat olarak : Satılmıştır. Alan arkadaş sıfır ssd alıyormuş gibi alır uzun yıllar sorunsuz kullanır. İzmir içi elden, İzmir dışı önce havale sonra kargo olarak her yere kargolarım kargo alıcıya aittir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Pm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • P.m gönderdim cevap bekliyorum. Saygılarımla

• Ürün @ioz hocamıza satılmıştır. Hayırlı olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.