Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Samsung Gear S3 Frontier Dark Gray Satın Al 2 Haziran 2021 14:34 1 1 Satılık Samsung Gear S3 Frontier Dark Gray Satılık Samsung Gear S3 Frontier Dark Gray Garantisi Bitmiş . Ama çok fazla kullanılmamıştır . Aldıktan sonra şu anda üzerinde takılı olan kumaş ve cırt cırtlı kordon takılıdır . Orjinal kutusu aparatları kitapçık sarj dock ve adaptörü mevcuttur . Orjinal kordon cok fazla kullanılmamıştır . Ekran da yakın tarihe kadar ekran koruyucu vardı ama çıkarttım . Kasasında çizik kırık vs yoktur . ( Tabiki kullanıma bağlı kılcal çizikler vs var ) .Bir süredir kullanmıyordum ama tekrardan kullanmaya başladım son gelen güncellemeler sonrasında ortalama 3 gün gidiyor sarjı ( tabiki kişinin kullanım senaryosuna ve sensörlerin ölçüm sıklıgına göre değişir ) Yeterince referansım olduğu için ödeme sonrası kargo yapılır . Detaylı görmek isteyen vs olursa fotoğraf video atılır . herşeye rağmen gğven problemi olan varsa dolap üzerinden komisyon kısmında anlaşma sağlar gönderim yaparım( hem de alan kişi için kargo ucuza gelmiş olur yanlış değilsem kargo fiyatı fix 9 tl civarında idi ) Fiyat konuşulur anlaşılır . Yeter ki saçma ve yersiz mesajlar atmayın.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Tekirdağ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Windows 11-10 Pro , Microsoft Office 2021-2019-2016 vb. Key'ler( Güncel )