Şimdi Ara

[SATILIK] SAMSUNG UE50JS7200UXTK 50' 127CM UHD SMART LED TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 [SATILIK] SAMSUNG UE50JS7200UXTK 50" 127CM UHD SMART LED TV
    Selamlar,

Merhaba arkadaşlar. Ürün alındığı gibidir, herhangi bir çizik, deformasyon, ölü piksel, görüntü bozulması vs vs hiçbir sorunu bulunmamaktadır. Beylikdüzü'nde oturmaktayım, kontrol etmek isteyen olursa evimde ağırlayabilirim. Büyük ekrana geçeceğim için satıyorum. Ürün ile ilgili detaylı bilgiyi aşağıdaki linklerden edinebilirsiniz.Takas düşünmüyorum ancak 60'' 4K TV alacağım için bu tip TV ile takas düşünebilirim. . Peşin satış fiyatım aşağıdaki gibidir. Takas için artısı eksisi konuşulur anlaşılır. Fazla yer kapladığı için kutusunu attım, faturası vardır. Vatan'dan alınma. Soru vs için dm atabilirsiniz. Alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun.

• SAMSUNG UE50JS7200UXTK 50": 2650 TL

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue50js7200uxtk-50-127cm-uhd-smart-led-tv-dahili-hd-uydu-alicisi.html
    http://www.samsung.com/tr/tvs/suhd-js7200/UE50JS7200UXTK/

İstanbul içi elden satış tercihim, istanbul dışı eft-havale/kargo şeklinde de olabilir problem yok. Kargo ücreti alıcıya aittir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• fiyat takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PM
  • satıldımı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.