Şimdi Ara

Satılık Sansa Clip Zip 4Gb ve Ath Cks-99(Fiyat REVİZE edildi.-18.11.2017)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar Merhaba,

Uzun süredir kullandığım sansa clip zip 4gb mp3 çalarımı ve ath-cks 99 kulaklığımı satma kararı aldım. Sebebi İphone ve bluetooth kulaklığa dönmem. Aslında ses kalitesi olarak sansa+ath 10 kat iyi fakat fitness'ta kablo derdinden kurtulmak için belkide bir kulaklığa 1000Tl vereceğim:( Cihazlarda hiçbir sıkıntı yoktur sorunsuz çalışmaktadır. Fakat yıllardır kullandığım için dış kısımlarında eskime belirtileri var. Mp3 çalarda tuşlar resimde de görüldüğü gibi hafiften silinmiş. Kulaklıkta ise kenarları açılma belirtisi gösterince yapıştırmıştım fakat dediğim gibi bunlar dış görünüş dışında herhangi bir sıkıntı teşkil etmiyor.
    Cihazları Ankara içi elden satmayı tercih ederim fakat il dışına satışlarda gittigidiyor veya sanalpazar üzerinden satabilirim tabii ki komisyon+kargo alıcıya ait. Ankara içi elden satışta fiyat tektir ve iki cihaz için 200TL'dir.
    Fiyat revize edilmiştir.-150TL

Satılık Sansa Clip Zip 4Gb ve Ath Cks-99(Fiyat REVİZE edildi.-18.11.2017)Satılık Sansa Clip Zip 4Gb ve Ath Cks-99(Fiyat REVİZE edildi.-18.11.2017)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunt3rk1ll3r -- 18 Kasım 2017; 9:13:10 >

• cks99 un durumu nasıl hocam kutu, pedler kozmetik durum
  • egemenozelkose kullanıcısına yanıt
    Mesajımda da belirttiğim gibi kozmetik durumda yanlardan açılma belirtisi gösterdiği için yapıştırmıştım son 2 resme bakınca zaten belli olmakta. Onun dışında pek bir sıkıntısı yok. Zaten kulaklık uzun süredir bende. Fakat kutu ve pedler mevcut değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.