Şimdi Ara

Satılık Sennheiser HD 380 Pro Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satılık Sennheiser HD 380 Pro Kulaklık
    Merhaba, (Görseller satılan ürüne aittir.

Ürünü 03.01.2017 de amazon.de almanya dan aldım. Ürünü deneme amaçlı çok az süre kullandım. Normal çalışıyor hiçbir sorunu yok. Faturası var. Garantisi devam ediyor. Kutusu, bütün içerikleri ilk günkü sıfır gibi durmaktadır. Çok az kullanıldığı için tertemiz durmaktadır. İsteyen deneyerek alabilir. Burn-in süreçleri tamamlandı.
    Müzik kaynaklarımın kayıt kalitesi düşük olduğundan ve müziğe olan ilgim azaldığından dolayı ürünü kullanmıyorum. Atıl durmasın diye satmak istiyorum.

Stüdyo yada DJ kulaklığı diye de bilinir ama ben müzik dinlemek için almıştım. Profesyonel bir kulaklıkla müzik dinlemek isteyen amatörler için erişilebilir bir fiyatı var. Kulağı tamamen içine alıyor. Buda passive noise cancellation (pasif gürültü engellme) sağlıyor. Kulak kepçesine hiç değmediği için çok konforlu bir kullanımı ve gerçeklik hissi var. Yani stüdyoda gibi. Taç kısmı da çok yumuşak bir ped var. Hiç rahatsız etmiyor. Kablosu jaklı olduğundan değiştirilebilir.

Güncel fiyatı amazon.de kargo dahil 172 euro. Türkiye fiyatı 900 TL - 1200
    Sahibinden 468150958

TLSatılık Sennheiser HD 380 Pro KulaklıkSatılık Sennheiser HD 380 Pro KulaklıkSatılık Sennheiser HD 380 Pro KulaklıkSatılık Sennheiser HD 380 Pro Kulaklık
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 499 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.