farketmes sen hele guzel bi teklif verde onemli pokemonlar olabilir s.d.m.g yada efsane olabilir s.d.m.g ama onemli olmasi lasim mesela s eve ye tutupda rayquaza teklif edilmez kardes nadir bulunan pokemonlar bunlar bu arada dark ghost metalic eevee yeni geldi onlarda trademdedir
S/Palkia alırken bu kadar kural konmamışdı :)
kardesim ben sana 10 mil exp istiommu dedim´buradaki herkes bilirdirki eve nin max 500 bilemedin 600 edecegini herkes bilir ama bnm isim gucum expi degil onemli pokemonlar efsaneler alicaksan ver guzel pokemon ben begenirsem kabul ederim
bende gelişmişleriyle birlikte 11 shiny eevee var
nightmaster: s.eevee lazımsa 1-2 güzel shiny poke teklif at id cnkforever
cnk forever ben ne diyorum guzel pokemon at demiyormuyum
tamam da eevee ne 600k exp eder ne de d-s-g efsane abartma diyorum ben de
xxDD guldurme beni ben ne adamlar gordum s eveyi 400 500 ex lere kadar satanlari gordum almak isteyenlerde d.s.g efsane verdiklerinide gordum o senin sorunun senin yapabilecegin teklifi gosterir o
bndede dark evee var
quote:
Orijinalden alıntı: easy_26
xxDD guldurme beni ben ne adamlar gordum s eveyi 400 500 ex lere kadar satanlari gordum almak isteyenlerde d.s.g efsane verdiklerinide gordum o senin sorunun senin yapabilecegin teklifi gosterir o
benim sorunumdan çok benim s.eeveeye öyle bi teklif yapacak kadar salk olmadığımı gösterir ama neyse
shiny eevee arayıp ta kazık yemek istemeynler bana ulaşsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme