Şimdi Ara

Satılık Siemens ST-55

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde temin ettiğim sıfır batarya + tuş takımı ile telefonumu güzelce sıfırladım ve kullanmaya hazır hale getirdim. Fakat şuan kullanamıyorum bi sorun var çözemediğim. Yedek parça niyetine yada meraklısına hitap ediyor aslında ama yapabilen olursa çalışırda. İlk kameralılardan almanyadan bizzat kendim 268€'ya aldım. Kayıt gibi bir sorunuda yoktur.

Fiyat 30tl.

Satılık Siemens ST-55

Satılık Siemens ST-55

Satılık Siemens ST-55

Satılık Siemens ST-55

Satılık Siemens ST-55

Satılık Siemens ST-55

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaqquine -- 31 Ekim 2009; 23:52:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jaqquine

. Fakat şuan kullanamıyorum bi sorun var çözemediğim..

sorun ne peki ne olması gerekirken ne oluyor yada olmuyor :)
  • ah ah sene 2004 te almıştım sifir olarak bunun sessiz video kaydı yapan ST60 modelinianılarım kabardı yaw
  • sorun açılmıyor ben kendimde elektronikten anlarım mesleğimden ötürü ama çözemedim sorunu iletimsizlik gibi bir sorun ama sanırım fazlada uğraşmadım açıkçası,, pili kapağı sıfır
  • tuş takımını yeniledim demişin ama no tuşunu unutmuşun sanırım
  • Hocam tuş takımı yeni fakat no tuşu oturmadı bende eskisini taktım :) ama geriye kalan tüm tuşlar yeni. yeniside duruyor nolur nolmaz diye.
  • bu cihazlar nedense hep böyle bu modelden bende de vardı. kasasını değiştirince susuyor cihaz pil yerine bi bak bakalım kasa tam oturmadıysa ya da yarım oturduysa oradan da olabilir sorunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fujifilm X-H1 XF 16 80 SET
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende de var bu modelden ele çok ii oturuyor,gayetde ideal küçüklükde boyutları var.Bende zamanında almıştım.2003teydi galiba.hala duruyor sadece bataryayı yeniledim,arada kullanıyorum . Tabiiki tuş takımı soyuldu bende de.Ayrıca kitapçıkları,kutusu dahi duruyor

Ayrı bir tasarımı var nedense hala hoşuma gidiyor

bu arada hayırlı satışlar
  • Teşekkür ederim.. Çok kibar telefon cidden yıllarca kullandım tık demedi. Ama işte sıfırlayalım dedik mahvettik,, belki batarya vs. lazım olan olur diye satışa koydum bende
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.