Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık sıfır Corsair HS75XB... 1250TL Satın Al 30 Mart 2022 21:27 1 1 Satılık sıfır Corsair HS75XB... 1250TL Xbox Series X için almıştım fakat konsolu satınca daha sonra PC de kullandım (Xbox wireless adaptörü ile) fakat daha sonra arızalandı. An itibariyle sıfır olarak penta teknoloji tarafından yenisi geldi ve satıyorum. Corsair HS80 aldım PC için. Kutusunu açmadım. Geldiği gibi satışa koyuyorum. Gerçekten Xbox için harika bir kulaklık.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 14 Mart 2023 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Oculus Quest 2 ve aksesuarları [SATILDI] Satılık Xbox Series S ve X için 1 TB Seagate Expansion Kart SSD [SATILDI] Satılık 2012 model Mac Mini A1347 [SATILDI] Satılık Apple TV 4K 3. Nesil Ethernet