Şimdi Ara

Satılık Sıfır 6700xt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
2.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Sıfır
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satılık Sıfır 6700xt

Asus Dual 6700 xt

Sıfır, arkadaşıma itopyadan hazır sistem aldık, farklı bir ekran kartı kullanacağı için kartı satmaya karar verdik. Ürün 28.11.22 tarihinde elimize ulaştı.

Fiyat Satıldı.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 6500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Türkiyeden alınmış olmayan ürünlerde satıcıyla iletişime geçilmeden halledilen herhangi bir garanti metodu var mı acaba? Fiyatlar ona göre belirleniyor zaten, garantisiz 1660 ti kartın 250 lira üstüne garantili tuf, onun 250 lira üzerine evga 2060 satıyorum. Alacak adam garantisi olmasa dahi alır zaten bu ürünleri. Yanlış bilgi nerede acaba, alıcının olası bir problemde benimle iletişim halinde olmak zorunda olması kartın garantisiz olduğunu mu gösteriyor yani? Problemleri amazonlar üzerinden çözmek isteyenlerde satıcılarla iletişime geçmek zorundalar. Bana ulaşıp garanti sürecini halletmek isteyene yardımcı olmayacak bir satıcı profilim var mı sizce? Gereksiz yorumunuzu japonya kartımın garantisiz olduğunu belirterek gereksiz yere uzatmışsınız. Aksini mi iddia etmişim herhangi bir garanti ibaresi mi var Galakuroda?

İkinci el bölümünde özellikle ekran kartı başlıklarının altında gereksiz yorumlar yapıp konuları baltalamayı huy edinmiş bir çok insan türedi. Bende ne zaman bana uğrarlar diyordum ama fiyatlarım uygun olduğu için bana saramıyorlardı, kısmet bugüneymiş.

• Hocam evgalarda global diye bir şey yok Türkiye EVGA garantiye almıyor.yanlış bilgi vermeyin.

bu kartlar arıza yaptımı yurt dışına gönderilmesi gerekir ve fatura sahibi ile garanti süresi boyunca göbek bağınız olması lazım alacak kişilerin bilgisi olsun.!

Japonlarda garantisizdir.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qwertyu35 -- 14 Şubat 2022; 0:11:20 >
  • Türkiyeden alınmış olmayan ürünlerde satıcıyla iletişime geçilmeden halledilen herhangi bir garanti metodu var mı acaba? Fiyatlar ona göre belirleniyor zaten, garantisiz 1660 ti kartın 250 lira üstüne garantili tuf, onun 250 lira üzerine evga 2060 satıyorum. Alacak adam garantisi olmasa dahi alır zaten bu ürünleri. Yanlış bilgi nerede acaba, alıcının olası bir problemde benimle iletişim halinde olmak zorunda olması kartın garantisiz olduğunu mu gösteriyor yani? Problemleri amazonlar üzerinden çözmek isteyenlerde satıcılarla iletişime geçmek zorundalar. Bana ulaşıp garanti sürecini halletmek isteyene yardımcı olmayacak bir satıcı profilim var mı sizce? Gereksiz yorumunuzu japonya kartımın garantisiz olduğunu belirterek gereksiz yere uzatmışsınız. Aksini mi iddia etmişim herhangi bir garanti ibaresi mi var Galakuroda?

İkinci el bölümünde özellikle ekran kartı başlıklarının altında gereksiz yorumlar yapıp konuları baltalamayı huy edinmiş bir çok insan türedi. Bende ne zaman bana uğrarlar diyordum ama fiyatlarım uygun olduğu için bana saramıyorlardı, kısmet bugüneymiş.

• Modellere ve sıfır olmalarına bakacak olursak gayet makul fiyatlar gibi. İyi satışlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler hocam.

• Siz ürünün kaydını düşürürseniz , sattığınız kişi alıp garantsi sürecini kendisi yönetebilir . Ürünün sayfasına gidin ve ürün kaydını silin . Sildiğiniz ürünü tekrar kendiniz kayıt edemiyorsunuz bunuda unutmayın .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.