Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Satılık Sıfır 6700xt
-
bu kartlar arıza yaptımı yurt dışına gönderilmesi gerekir ve fatura sahibi ile garanti süresi boyunca göbek bağınız olması lazım alacak kişilerin bilgisi olsun.!
Japonlarda garantisizdir.!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qwertyu35 -- 14 Şubat 2022; 0:11:20 > -
Türkiyeden alınmış olmayan ürünlerde satıcıyla iletişime geçilmeden halledilen herhangi bir garanti metodu var mı acaba? Fiyatlar ona göre belirleniyor zaten, garantisiz 1660 ti kartın 250 lira üstüne garantili tuf, onun 250 lira üzerine evga 2060 satıyorum. Alacak adam garantisi olmasa dahi alır zaten bu ürünleri. Yanlış bilgi nerede acaba, alıcının olası bir problemde benimle iletişim halinde olmak zorunda olması kartın garantisiz olduğunu mu gösteriyor yani? Problemleri amazonlar üzerinden çözmek isteyenlerde satıcılarla iletişime geçmek zorundalar. Bana ulaşıp garanti sürecini halletmek isteyene yardımcı olmayacak bir satıcı profilim var mı sizce? Gereksiz yorumunuzu japonya kartımın garantisiz olduğunu belirterek gereksiz yere uzatmışsınız. Aksini mi iddia etmişim herhangi bir garanti ibaresi mi var Galakuroda?
İkinci el bölümünde özellikle ekran kartı başlıklarının altında gereksiz yorumlar yapıp konuları baltalamayı huy edinmiş bir çok insan türedi. Bende ne zaman bana uğrarlar diyordum ama fiyatlarım uygun olduğu için bana saramıyorlardı, kısmet bugüneymiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam.
Siz ürünün kaydını düşürürseniz , sattığınız kişi alıp garantsi sürecini kendisi yönetebilir . Ürünün sayfasına gidin ve ürün kaydını silin . Sildiğiniz ürünü tekrar kendiniz kayıt edemiyorsunuz bunuda unutmayın .
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hocam evgalarda global diye bir şey yok Türkiye EVGA garantiye almıyor.yanlış bilgi vermeyin. bu kartlar arıza yaptımı yurt dışına gönderilmesi gerekir ve fatura sahibi ile garanti süresi boyunca göbek bağınız olması lazım alacak kişilerin bilgisi olsun.! Japonlarda garantisizdir.! |
Türkiyeden alınmış olmayan ürünlerde satıcıyla iletişime geçilmeden halledilen herhangi bir garanti metodu var mı acaba? Fiyatlar ona göre belirleniyor zaten, garantisiz 1660 ti kartın 250 lira üstüne garantili tuf, onun 250 lira üzerine evga 2060 satıyorum. Alacak adam garantisi olmasa dahi alır zaten bu ürünleri. Yanlış bilgi nerede acaba, alıcının olası bir problemde benimle iletişim halinde olmak zorunda olması kartın garantisiz olduğunu mu gösteriyor yani? Problemleri amazonlar üzerinden çözmek isteyenlerde satıcılarla iletişime geçmek zorundalar. Bana ulaşıp garanti sürecini halletmek isteyene yardımcı olmayacak bir satıcı profilim var mı sizce? Gereksiz yorumunuzu japonya kartımın garantisiz olduğunu belirterek gereksiz yere uzatmışsınız. Aksini mi iddia etmişim herhangi bir garanti ibaresi mi var Galakuroda? İkinci el bölümünde özellikle ekran kartı başlıklarının altında gereksiz yorumlar yapıp konuları baltalamayı huy edinmiş bir çok insan türedi. Bende ne zaman bana uğrarlar diyordum ama fiyatlarım uygun olduğu için bana saramıyorlardı, kısmet bugüneymiş. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X