Şimdi Ara

SATILIK SIFIR GİBİ PS3 SLİM 320GB 3.55 CFW 2 ORJ KOL (fiyat düştü)575TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Diyarbakır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PS3 ÜMÜ SATMAYA KARAR VERDİM SEBEBİ ARTIK SIKILMAM
    CİHAZ GARANTSİ BİTMİŞTİR KUTUSU YOKTUR ARA KABLOLARI YOKTUR UCUZ OLDUGU İÇİN HERYERDE BULUNAN BİR KABLODUR PS3 ÜN MODELİ KIRILABİLEN MODEL OLDUGU İCİN VERSİYON YÜKSELTİP TEKRAR 3.55 DOWNRAGE YAPABİLİRSİNİZ
    ÖNCE HAVALE SONRA KARGOYLA GÖNDERİLECEKTİR BASKA TEKLİFLER VERMEYİN
    YARIN CİHAZIN FOTOLARINI CEKİP SİTEYE KOYARIM

MODEL:SLİM 3.55 CFW Lİ MULTİMAN
    DUALSOCK3:2 ADET
    HDD İCİNDE 9 ADET OYUN

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi movistar73 -- 9 Haziran 2012; 23:01:00 >

• Hocam öncelikle hayırlı satışlar dilerim

Yanlış anlamayın ama, dün üye olup bugün satış ilanı açmışsınız ve önce parayı alıp sonra ürünü göndereceğinizi belirtmişsiniz.. Eğer ürününüzü satmak istiyorsanız satış stratejinizi değiştirin bence..

Hayırlı satışlar....
  • hocam nasıl bir satış değişikliği yapmamı istiyorsunuz?evet yeniyim elden almak isteyen olursa gelsin buyursun basımın ustunde herzaman yeri vardır hatta elden satış daha iyi olur hem benim için hemde alacak kişi için illaki kargoyla alacam diyorsa alacak kişi once havale sonra kargo bu şekil olmaz once kargo sonra havale diyorsa başka ürünlerde var onlara bakıp alabilir :)

not:alacak kişiye ev adresimi verip oyle satışımızı yapıcaz maksatım güven kazanmak
  • yer neresi ?
  • konu güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: movistar73

konu güncel

sanalpazar ilan açmayı ve ürünün fotoğraflarını koymayı deneyin üstadım daha çok ilgi görecektir....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.