Şimdi Ara

SATILIK SIFIR LINKSYS WRT1200AC ROUTER çok ucuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILIK SIFIR LINKSYS WRT1200AC ROUTER çok ucuz
    Amazon'dan sipariş ettiğim ve dün (01.02.2018) elime geçen Linksys WRT1200AC beklentimi karşılamadı ve iade edeceğim.
    İade etmeden önce ilgilenen / ihtiyacı olan varsa kendisine Türkiye fiyatının çok çok altında ve aldığım ücrete satabilirim.
    Cihazı sadece 01.02.2018 akşamı kullandım, paketi, kablosu cihazı vs sıfır ayarında değildir. TAMAMEN SIFIRDIR. Dediğim gibi sadece dün akşam birkaç saatliğine kullandım. Cihazda hiçbir problem, kusur, deformasyon, yırtık, kırık vs birşey yoktur. iade sebebim sadece ve sadece cihaz başına bantgenişliği ayarlayamıyor olmamdan kaynaklanıyor. Alırken bu özellik var zannediyordum dün olmadığını öğrendim.

Türkiye satış fiyatı 1000TL'dir. Benim verdiğim ücret 650TL'dir, dolayısıyla son fiyatım da 650TL'dir (Satılmadığı durumunda zaten Amazon'a iade edip 650TL'mi geri alacağım. İlan 1 haftalığına açıktır, ardından iade işlemlerine başlayacağım.
    Garantisi Türkiye'de geçerli mi bilmiyorum. Bunu göze alarak alınız.
    Şimdiden alıcısına hayırlı olsun

Fotoğrafları akşam veya yarın yüklerim
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.