Şimdi Ara

SaTıLıK SıFıR ' PİONEER SE-CL751' Bass Heads Kulakiçi KULAKLIK..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhaba;
    Kliksa'dan Dün Aldığım henüz elime ulaşmayan, kargosu bugün elime ulaşacak olan "PİONEER SE-CL751 KIRMIZI" model kulakiçi Kulaklık Satılıktır. Ürün Sıfırdır. Kulaklık Geldiğinde İsteyenlere Whatsapp Yoluyla Fatura ve Ürün Resimleride Gönderilecektir.

Kulaklığı Bugün Bir Avmde Deneme Şansım Oldu. Ancak Ben sdece Slow ve Benzeri Tarzda Müzik Dinlediğim İçin Beni pek Tatmin etmedi.. Kulaklıkta Titreşimli bir Bass mevcut ve Buda Bass seviyesi yüksek tarzdaki müziklerde daha çok ön plana Çıkıyor.. Kulaklığı Bilen Biliyor Zaten :)

Ben Kliksadaki Son İndirimli Ürün Olarak 160 tl +Kargo Olarak aldım. Şuanda bütün sitelerde araştırdığımda en düşük olarak fiyat aralığı 180-190 Tl civarında.. Varsa Bu Konuda Hatam Düzeltiniz :)

Kulaklığı Bir Arkadaşımın Kartı ile Taksitli Aldım. İade etmektense nakit olarak Satıp, Forumdan Müzik tarzıma uygun Farklı bir Kulaklık Almayı Düşünüyorum..

" SaTIŞ FİYATI: 140 TL "

Resim Temsilidir.. Benim Aldığım Kırmızı Renktir.

SaTıLıK SıFıR ' PİONEER SE-CL751' Bass Heads Kulakiçi KULAKLIK..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba ürün satılmadıysa talibim. PM attım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.