Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK SIFIR SAMSONİTE LAPTOP SIRT ÇANTASI Satın Al 10 Mart 2024 23:57 1 1 SATILIK SIFIR SAMSONİTE LAPTOP SIRT ÇANTASI Merhaba hedıye gelen yernı gıcır jelatınınde sıfır samsonite laptop sırt çantamı nakıt ıhtaıyacım için satıyorum öğrenciyim o sebeple pıyasa nın en az 400-500 tl altında verıyorum ekledıgım resımler çantanın orjınakl rfesimleridir KAÇMAZ FIRSATTIR İstanbul avrupa yakasında ıkamet edıyorum İSTANBUL DA ELDEN HEMEN TESLİM EDEBILIRIM VEYA KARGO ILE GONDEREBILIRIM staj yaptıgım şirkette HEDİYE OLARAK DAĞITILDI AMA NKIT ICIN SATILIĞA ÇIKARDIM KAÇIRMAYIN PİŞMAN OLMAZSINIZ SIYAH RENKTIR RESIMDEKI URUN RESİMLER ÇANTANIN KENDI RESMI MESAJ ATIN VEYA ARAYIM HEMEN TESLİM EDEYIM Özel Mesaj atabilirsiniz veya email atın pointofsales2014@outlook.com Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK SIFIR SAMSONİTE LAPTOP SIRT ÇANTASI SATILIK SIFIR SAMSONİTE LAPTOP SIRT ÇANTASI