Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 satılık SIFIR: Zeblaze Crystal Smart Watch 150tl Satın Al 28 Aralık 2015 11:36 1 1 satılık SIFIR: Zeblaze Crystal Smart Watch 150tl YER :BEŞİKTAŞ Zeblaze Crystal akıllı saat özellikleri Bluetooth 4.0 destekli güçlü MTK2502 çipseti HRM Kalp Ritmi Sensörü, adım sayma, uyku izleme, telefondaki kamera ve müzik kontrolü, arama, mesaj ve bir çok uygulamanın bildirimlerini gösterme özelliği Su geçirmezlik özelliği (IP65 serfitikası) Zeblaze Crystal Smart Bluetooth Watch akıllı saatin tasarımı gerçekten de klasik bir kol saatini andırıyor. Her ne kadar tam anlamıyla yuvarlak bir kadran olmasa da gövde tasarımına yuvarlatılmış kenarlar hakim. Paslanmaz çelik mat tip gövde son derece sağlam ve ön kısımda 2.5D olarak tabir edilen kenarları yuvarlatılmış cam kaplama geçerli. Şık görünen bu ön kaplama son zamanlarda epey popüler ve akıllı saatler dışında akıllı telefonlarda da tercih ediliyor. Saatin deri kayışı ve metal kilit sistemi de klasik yapıdan farksız. Buna ek olarak siz ifade etmedikçe çevrenizdekilerin akıllı saat kullandığınızı anlaması pek mümkün görünmüyor. Zeblaze Crystal Smart Bluetooth almak isteyenleri siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneği karşılıyor. Deri kayışlar klasik saatlerde olduğu gibi yaylı menteşeler sayesinde kolayca çıkarılabiliyor ve değiştirilebiliyor. IP65 sertifikasından ötürü su geçirmez ve kullanıcısının içi rahat. Saatin sağ kısmında tek bir kontrol butonu var. Arkadaki dört vidayla sabitlenmiş kapaktaysa nabız ölçer ve şarj için kullanılan mıknatıslı bağlantı noktaları var. MediaTek imzalı MTK2502 kontrolcüsünü içeren Zeblaze Crystal akıllı saatin avantajı son nesil Bluetooth 4.0 bağlantısını destekliyor olması. Bir diğer önemli getirisiyse benzer cihazlar aksine sadece Android işletim sistemli değil, iOS işletim sistemli telefonlarla da birlikte kullanılabiliyor olması. Telefonla eşleştikten sonra uyarı bilgileri alınabiliyor, çağrı cevaplanıp arama yapılabiliyor. Bluetooth bağlantısı üzerinden yapılan bir diğer işlem akıllı telefon kamerasını uzaktan yönetme ve görüntü alma. Diğer akıllı saatlerde gördüğümüz adım sayma, uyku analizi, hatırlatıcı, müzik çalar, kayıp telefonu bulma, alarm, takvim gibi özelliklere de yer veren Zeblaze Crystal akıllı saatin 1.54 inç ekranının çözünürlüğü 240 x 240 piksel, RAM belleği 128 MB iken depolama alanı 64 MB.hSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sennheiser Hd598 Satılık Fiio E17K deneme amaçlı açıldı. Satilik Zeblaze Classic saat Evolite Tramp 45 Litre Sırt çantası