Şimdi Ara

[SATILDI] [SATILIK] Simgot SuperMix 4 IEM Kulak içi Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
62
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 [SATILIK] Simgot SuperMix 4 IEM Kulak içi Kulaklık

Merhabalar, ürünü 3-4 kere kullandım, ses kalitesini anlatmaya gerek yok biraz araştırırsanız fiyat segmentindeki en iyi iemlerden biri olduğunu hemen bulabilirsiniz. Kozmetik olarak sıfırdır, bütün aksesuarları tamdır. Kablosuz kulaklığa geçtiğim için satıyorum. Fiyat sondur, lütfen pazarlık veya takas teklif etmeyiniz. Pendik içi elden, diğer illere havale sonrası kargo şeklinde satış gerçekleşir.

Fiyat : 5250 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 5250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Ürünün 0 fiyatı zaten aynı fiyat insanlar neden sizin ürününüzü tercih etsin :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kiiler kullanıcısına yanıt

ürünün sıfır fiyatı kargo ve vergiler olmadan bu fiyattır hocam doğrudur :). kargo ve vergiyi de dahil ederseniz fiyatın gayet uygun olduğunu düşünüyorum ki zaten ürünü çok fazla kullanma şansım olmadı sıfır ayarında

• O zaman sattığımız bütün 2. El ürünlerde kargoyu ve vergiyi dahil ederek satış yapalım :) iyi günler dilerim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kiiler kullanıcısına yanıt

Ürünü satın aldığım toplam fiyat üzerinden fiyat belirledim hocam, ürün bana 6500tl'ye geldiyse ona göre fiyat belirlerim. Herkesin de öyle yaptığını düşünüyorum, size de iyi günler :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.