Şimdi Ara

SATILIK ŞİŞELİ VE DEKANT PARFÜMLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
2
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhaba arkadaşlar. Daha önce de epey parfüm satışı yapmıştım. Profilimden görebilirsininiz.
    Parfümlerimi güvenilir kaynaklardan ve parfüm forumlarından temin ediyorum. O yüzden "orjinal mi " şeklinde sorular sormazsanız sevinirim

Yeni parfümlere kaynak oluşturmak için satıyorum ticari bir amaç gütmüyorum.
    Yurtiçi kargo ile karşı ödemeli olarak %45 indirimle gönderiyorum. (Adıyamana şube teslim 5.88 tl ye gönderdim)
    Parfüm ismine tıklayarak fragrantica sitesinden içeriğini ve yorumları inceleyebilirsiniz.

ŞİŞELİLER

Eden Mandate Classic edt 100 ml şişe tahmini 70 ml dolulukta >>>>>>>>> 35TL

La Rive Athletic Man ( Adidas Active Bodies müdavimi) 90 ml şişe tahmini 75 ml kadar dolu --- 30 TL

Francesco Smalto-Smalto edt 30 ml şişe tahmini 27 ml dolulukta >>>>> 60 TL-- superminator nickli arkadaşa satıldı

Calvin Klein Obsession Night for Men edt 125 ml şişede tahmini 60 ml dolulukta >>> 60 TL---> Forum dışına satılmıştır

TEK DEKANTLAR

Michael Kors for Men Vintage 50 ml dekant şişede 47-48 ml kadar dolu >>> 75 TL

Gucci Absolute Guilty 5 ml dekant şişede 4,5 ml var >>>> 25 TL

Davidoff Leather Blend 15 ml dekant şişede 14,5 ml var >>>> 30 TL--superminator nickli arkadaşa satıldı

Azzaro Pour Homme İntense 15 ml dekant şişede 14,5 ml var >>>> 30 TL-- superminator nickli arkadaşa satıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_efendy34 -- 15 Mart 2019; 8:5:26 >

• Francesco Smalto-Smalto
    Davidoff Leather Blend
    Azzaro pour homme intense

superminator nickli arkadaşımıza satılmıştır.

Chanel Antaeus satıştan kaldırıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_efendy34 -- 14 Şubat 2019; 14:10:44 >
  • Bvlgari pour home varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam
  • merhaba obsessionu almak istiyorum ayın 10undan sonra ayırma şansınız var mı acaba

• beratyksl21 B kullanıcısına yanıt
    Tabi hocam ayırırım sıkıntı yok
  • Michael kors for men dekant eklendi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.