Şimdi Ara

Satılık Sızma zeytinyağı - Mersin/Mut

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Zeytin ve Zeytinyağları
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Mersin Mut'tan kuzenim getirip satıyor. Geçen sene 500litrenin üzerinde satıldı, kendi eş dostumuza verdiği ürünler.. 5litrelik kilitli kapaklı şişelerde satılıyor.

5litresi 80tl.
    İstanbul Güngören ve bağcılar elden teslim..
    Yani mahsul geldi. Fiyatlar dustu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkani -- 10 Aralık 2016; 17:46:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam kilosunu 24'ten satıyor bilmem farkında mısınız fiyat fahiş.
  • Kysis kullanıcısına yanıt
    Sızma yağ için 24tl fazla değil hocam? 5litrelik riveria lar 80civari. Yeni ürünler gelmiş. Fiyat düşecektir.. aksam konuşup konuyu guncellerim. Dusunuyorsaniz pm atın.

• fiyatlar düştü yudum sızma metroda 70 tl kırlangıç sızma 76 lira bitti artık o 100-120 liralar...
  • özbekli35 Ö kullanıcısına yanıt
    Sızma fiyatları migrosta Carrefour da 100tl civarları. Ki kırlangıç markası.. bizim kuzenden bu fiyata alıp ticaretini yapan bile var.. fabrika yapımı olmayan Sızma bir yağ için fiyat normal. Dediğim gibi ciddi alıcı arar gorusur kuzenimle. Ufak tefek bisiler olur. Ama riveria fiyatına kimse Sızma zeytinyağı vermez. 76tl dediginiz ürünün link yada resmini paylasirsaniz aklımda kalsın.. kampanyada bir defaya mahsus vermesi değilse kastiniz.

• Dün 55 adet aldım metrodan yudum ege sızma 70 tl gidin bakın kristal bile fiyatını 129 dan 99 A çekti bende izmirde zeytinliğimden getiriyorum merak etmeyin köy sızmasıda 20 den 15 e düştü bu yıl üretim fazla

• özbekli35 Ö kullanıcısına yanıt
    Pazar ola.. fiyat budur. Bu şekilde satıyor adam.. forumdan satilmasin varsın :) beni bağlayan birşey yok... Forumdakiler neyi nerden ucuza alacağını bilirler... İsine gelen arkadaşlar pm atarsa gorustururum hocam. Boşuna post kasmayalim. Hayırlı günler..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.