AWP | Asiimov (Battle-Scarred) ve M4A1-S | Guardian Factory New @teleci adli arkadasımıza satılmıştır teşekkür ederim kendisine.
Dream3rn D kullanıcısına yanıt müthis bir satıcı ak47 vulcan ve m4a1s cyrex aldım hızlı ve güvenilir alışveris icin tesekkur ederım ...
FAMAS | Styx (Factory New) @sieger adlı arkadaşımıza satılmıştır teşekkür ettim kendisine. AWP | Asiimov (Well-Worn) 2 adet @JoseMaria28 adlı arkadasımıza satılmıştır teşekkür ederim.
AWP | Corticera (Factory New) @JoseMaria28 adlı arkadasımıza satılmıştır kendisine teşekkür ederim. M4A1-S | Cyrex Minimal Wear @Fantomex adlı arkadasımıza satılmıştır kendisine teşekkür ederim.
m4a1 stattrak gardiyan silahını sipariş ettim kısa zamanda buldu satışı gerçekleştirdik güvelinir satıcıdıri, tereddüt etmeden alısveriş yapabilirsiniz.
Kendisinden Flip Knife Hardened Case Field Tested aldım, güzel de bir pattern buldu sağolsun. :) Süper bir satıcı.
Arkadaştan AK-47 | Aquamarine Revenge aldım güvenilir birisi çok hızlı bir şekilde hallettik alışverişi.