Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 (SATILIK) Sony 3d Pulse Kulaklık Satın Al 19 Aralık 2024 17:45 1 1 (SATILIK) Sony 3d Pulse Kulaklık Merhabalar,yaklaşık 1.5 sene önce yine bu forum üzerinden aldığım 3d pulse satmaya karar verdim.ürün amazon tr üzerinden alındığı belirtmişti.renk olarak siyah, kozmetik bir sıkıntısı yok (soyulması vs bulunmuyor). kutusu mevcuttur.çok kullanılmadı. ben kulaküstü pek sevemedim. bu yüzden kulakiçi kablolu kulaklık bağlayıp oynadığımdan boşta duracağına değerlendireyim dedim. 10-15 kere anca kullanılmıştır.fiyat olarak : 2.250 TLyer istanbulkargo talep eden olur ise önce ücret, sonra kargo şeklinde ilerleriz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün İpad Pro 11 4.nesil / Air 5.nesil Magic keyboard (Beyaz) (SATILIK) Sony 3d Pulse Kulaklık