Şimdi Ara

Satılık Sony 805B 42' LED TV 1600 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
3
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün 5 aylıktır, Sadece playstation için kullanılmıştır.. Sıfırdan farkı yoktur.. Kılcal çizik, nokta tüy bile yok :) Sıfırı neyse odur yani Kozmetik 10/10

Ürünün kutusu ve tüm aparatları durmaktadır, Faturası.. Gözlükleri hiç kullanılmamış, hatta kılıfından dahi çıkartılmamıştır..

1.2 Yıl Sony euroasia garantilidir.

Takas sadece bilgisayar parçası ile olur.. Playstation 4 ümüde satmayı düşündüğüm ve masaüstü sistem topladığım için satılıktır.

İşlem elden Fenerbahçe / kadıköyde elden yapılacaktır.. Gelen kişi evimde misafir olup deneyip görebilir bu nedenle tercihim elden satılmasıdır.

Fiyat 1600 TL Teknosa'da teşhir ürünleri bile 1850 TLdir... En ucuz bulunabileceği fiyat 2000 TLdir.. Fiyatın uygun olduğunu düşünüyorum.

Özel not: Cihazda ışık sızması yoktur, bu bağlamda çoğu sıfır cihazda bile ışık sızması ölü pixel sorunları olduğunu düşünürsek şanslı bir cihazdır. Risksizdir :)

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guaximo -- 28 Ocak 2016; 18:57:34 >

• 1500 TL ye teşhiri var yerini belirtmek istemediğim bir yerde. Çünkü daha uygununu bulamazsam kendim alacağım. malum, aranan ve konsol için tutulan bir model. Kendi elimle kaptirmak istemem :) teşhir ve tek bir adet var orada ama ışık sızması vs gibi sorunlarıvar mi bilmiyorum onu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1650 ye sıfırı gibi cihaz var bende hemde ne ışık sızması ne bişey :) teşhirden kat kat iyidir
  • Keşke Ankara olsaydı.
    İyi satışlar dilerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.