Şimdi Ara

Satılık Sony Ericsson Satio u1 [Takas Olabilir]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çorum
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Severek ve çok sık kullanmadığım, Satio telefonumu satmak istiyorum. Cihaz tamir görmedi, açılmadı, hor kullanılmadı, çiziği, darbesi, kırığı, hatası vs. hiç bir problemi yoktur. Diğer sattığım telefonlara da bakarsanız sorunlu cihaz satmamışımdır, titiz bir kullanıcı olduğumdan cihazlarımı da titizlikle kullanırım. Cihaz için, yedek bir pil almıştım yedek aldığım pil 1950 mah, Australia Ebay'dan getirttim. Kendi üzerindeki orjinal pili, 1000 mah. Ben size her ikisinide vereceğim.

ANDROID TELEFONLARLA TAKAS OLABİLİR...

- Sony Ericsson Gri Renk Satio U1 Akıllı telefon,
    - Ekranında henüz orjinal jelatini ile durmaktadır. Bu sebepten ekranında çizik yoktur, daha jelatini çıkmamıştır. Hatta, arka kapağında bile jelatin mevcuttur. Fotoğrafta da görülüyor.
    - Orjinal kılıfı,
    - Orjinal kulaklığı,
    - Orjinal şarj ve USB kablosu,
    - Orjinal kutusu,
    - Faturası, garanti belgesi,
    - 8 GB orjinal hafıza kartı.
    - Üzerinde mevcut kurulu (FULL ve GÜNCEL) navigasyon yazılımı, HD oyunlar, ve bazı uygulamalar mevcuttur.
    - Cihazı alıpta, beğenmeyen (hiç sanmıyorum) olursa aynı gün içerisinde kargosunu karşılamak üzere yapabilirsiniz, o konuda içiniz rahat olsun.

Alacak arkadaşa, şimdiden hayırlı olsun. Gönül rahatlığı ile cihazı satın alabilir.

Fiyat: 560
    Fiyat GG : 625
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/satilik-sonyericsson-satio-u1-48053694

ÜRÜN SATILMIŞTIR.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi athloncu -- 30 Kasım 2011; 16:47:32 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Satio neden hic ucuzlamadi :) hep merak ediyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATOM ANT -- 22 Kasım 2011; 16:37:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATOM ANT

Satio neden hic ucuzlamadi :) hep merak ediyim

bilmiyorum ama sunu söylemek istiyorum öve öve bitirilemeyen n8 var ev arkadasımda. bende ise satio vardı. karsılastırma cok yaptık satio acık ara önde cıktı hep
  • Satio gerçekten performans açısından güzel bir cihaz, kamerası da muhteşem.

• bende 2430 mAh batarya almayı düşünüyorum performansı nasıldı sendekinin
  • Ben gayet memnunum, batarya kaliteli bir batarya. Piyasadaki 3-5 tl'lik bataryalardan değil ama.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Nokia
    3 yıl önce açıldı
    Satılık - Takaslık NOKİA 3250
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.