Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Sony Inzone H7 Satın Al 28 Mayıs 2024 01:06 1 1 Satılık Sony Inzone H7 28 Aralık 2023 faturalıdır, çok kullanılmadı sıfır gibi tertemiz, Astro A50'den sonra pek tatmin etmedi beni. Konsol için almıştım belki PC'de de kullanırım demiştim ama dediğim gibi Astro A50'den başka kulaklık kullanamıyacağımı anlamış oldum. Kozmetik hiçbir sorunu yoktur gerekli temizlik ve dezenfeksiyon işlemlerini diğer kullandığım kulaklık gibi her hafta yapmaktayım. Bu açıdan şüphe duyulmasın çok temiz kullanılmıştır. Zaten son kez temizliği yapılıp kutusuna kaldırdım ilana verdim.Fiyat: 3499 TL...!!!Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3499 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 28 Aralık 2025 Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Fifa 17-18-19-21 PS4 Satılık Asus PG27AQDM 2k 240Hz Oled Gaming Monitör 24 BİN TL...!!! [SATILDI] Xbox 9.nesil Gamepad (Carbon Black) [SATILDI] Xbox Gamepad Siyah (9.Nesil) Sıfır 1900 TL