Şimdi Ara

Satılık - Sony MW600 Radyolu Bluetooth kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar kendi cihazımı satıyorum, Çok fazla kullanmışlığım yok, uzun süredirde kullanmıyordum. Pratik olması açısından tek kulağa takılan küçük bluetooth kulaklık kullandığımdan dolayı uzun süredir boşta duruyor. Cihaz yatacağına birilerinin işine yarasın istedim. Aşağıda ki linkte kendi çektiğim videoyu ekliyorum. Orijinal kutusu, kullanılmamış değişik kulak başlıkları ve orijinal şarj cihazı ile beraber göndereceğim. Cihazı belki bilmeyenler olabilir, Radyo, Çift telefon tanımlama(1.ve 2. şeklinde) ve Tablet ya da herhangi bir bilgisayarı daha tanımlama özelliğine sahip. Yani toplam da 3 cihazı tanımlayabiliyorsunuz.

Ek bilgi: Ürünü AVRUPATR.com sitesi üzerinden 11.04.2013 tarihinde aldım.

Video linki (Online izleyebilirsiniz):https://drive.google.com/open?id=0B0w5keWggy69M3pQYU5peWtnZkU

Cihazın fiyatını Havale ile 115 TL olarak belirledim, normalde 120 TL ye satmak istedim ancak bu ikinci el sitelerin komisyonları v.s baya yüksek olunca iki taraf içinde bir avantaj olmadığını gördüm. Bu yüzden kargo yarıya yarıya olsun diye 115 TL olarak belirledim tekrardan fiyatı. Alacak arkadaşlar özel mesaj ile iletişime geçebilirler, şimdiden hayırlı olsun.

Not: Takas ve ya pazarlık yoktur, zaten fiyatı uygun tutuyorum. Komisyon bedelini karşılamanız kaydı ile gittigidiyor'dan ilan açabilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qx5 -- 19 Mart 2016; 21:53:52 >

• Güncel
  • takip
  • ürün duruyormu ?
  • xlman X kullanıcısına yanıt
    Duruyor, ancak şarj cihazı ve yedek kulak silikonları memlekette kaldı. Ancak standart Micro usb şarj cihazı ile şarj edebilirsiniz.
  • tmm hocam sonra gönderirseniz olur bugün kargo yapabilirmisiniz
  • xlman adlı üyemize satıldı, hayırlı olsun güle güle kullansın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bluetooth kulaklık
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.