Şimdi Ara

Satılık Sony PS3 Sharpshooter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Sony Sharpshooter , cihazı killzone 3 ile birlikte bundle olarak mediamarkt tan almıştım. kutusu, kitapçığı vs. herşey sapa sağlam durmakta. cihazda herhangibir çizik dahi yoktur, silahı Killzone 3 ve socom 4 de sorunsuz bir şekilde kullandım.

beyazfatih nickli arkadaşa satılmıştır..

Satılık Sony PS3 Sharpshooter

NOT: Silah tek başına PS3 de kullanılamaz. silahı kullanabilmeniz için move set e (camera + controller + navigator) ihtiyacınız vardır.

Fiyat 85 TL, Takas Düşünmüyorum. lütfen sadece ciddi alıcılar mesaj atsın..

istiyene Killzone 3 oyunu da beraberinde satılabilir, Killzone 3 (Türkçe) fiyatı 60 TL dir. ikisini birden almak isterseniz fiyat 135 TL dir.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thecharı -- 23 Ağustos 2011; 16:34:02 >

• http://www.flingpc.com.tr/en/index.asp
    flingpc ile takas düşünürseniz alabilirim.
  • güzel fiyat.
    iyi satışlar
  • PM
    İyi satışar
  • param olsaydı almayı düşünüyordum; ancak şu sıralar alamıyorum malesef, alacak arkadaşa hayırlı olsun şimdiden, eğer satılmaz ise bir kaç aya ben almayı planlıyorum.
  • move paketini döşeseydim almıştım direk. bakalım alan çıkmazsa birkaç ay ben alırım
  • move seti satiyon mu hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK PS3 Slim
    3 yıl önce açıldı
    SATILIK - XBOX ONE - Destiny1
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teklif ve soruları lütfen p.m den gönderin arkadaşlar ilanın mesajlara pek bakmıyorum. move seti satmayı düşünmüyorum ama teklif yaparsanız bakarız.. (eye camera+2 move kol+ navigator)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.