Şimdi Ara

Satılık Sony sbh52 Bluetooth kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Telefon değişikliği sebebiyle kulaklığımı satıyorum. Önceki telefonum lg g2 idi. Android olduğu için ve uygulaması da olduğu için onda sorunsuz çalışıyordu. Ayrıca nfc desteği olduğu için hızlı bir şekilde bağlanıyordu. Şimdiki telefonum iPhone 6s ve bu telefonla düzgün şekilde kullanamıyorum. Çok zor bağlanıyor ve App Store da uygulaması olmadığı için istediğim gibi kullanamıyorum. İstanbul içi elden teslim edebilirim. İstanbul dışına kargolayabilirim. Fiyat 150 tl
     Satılık Sony sbh52 Bluetooth kulaklık Satılık Sony sbh52 Bluetooth kulaklık Satılık Sony sbh52 Bluetooth kulaklık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güncel

• Güncel

• hocam takipteyim, bu ürünü arıyordum bulunca sevindim ama şuan istediğin fiyatı tam çıkaramıyorum
  • Kulaklık satıldı mı?

Ürün kutu içeriği tammı yani kulaklığı şarj aleti var mı?

Ürün yurt üçünden mi yoksa yurt dışından mı alınma. Yurt içi ise daha nekadar resmi distribütör mü yoksa italatçı garantili mi? Birde sahibinden sanal pazar gibi sitelerden güvenli ticaretle satış açabilirmisiniz?

• Merhaba, kulaklık duruyor hala ve kulaklığı yurtdışından getirttim arkadaşa. Kutu içeriği olarak sadece kablo ve kulaklık çıktı. İçinden şarj aleti çıkmadı. Usbden şarj oluyor zaten. Diğer sitelerden hiç satış yapmadım. İstanbul içinde elden teslim edebilirim. Diğer türlü de kargolayabilirim sadece.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bluetooth kulaklık
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.