Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
Telefona fts upgrade yaptim ama elite surumun dokunmatik yazilimini yukledigimi farkettigimde dokunmatik ucmustu. Kisaca dokunmatik de arizali degil aslinda. Dokunmatik yazilimi uctu. Telefonun dokunmatigi calismiyor. *telefonun boardi saglam ve sorunsuz *telefonun ekrani saglam ve sorunsuz *telefonun kasasi saglam ve temiz durumda. Bataryasi da temiz durumda. Dokunmatige tekrar yazilim atabilen varsa atip kullanabilir zaten telefon calisir durumda. Yurtdisindan dokunmatik panel alip takilabilir.
Ekran + board + kasa + pil iocean x7 kullanan ve yedek parca isteyen icin ideal bi ilan. Suan general mobilediscovery aldigim icin ugrasmadim zaten urunu sanalpazardan almistim. Yurtdisinda parcasini nereden bulabilirim bilmiyorum.
Fiyat 150TL.
Ekleme:
Fiyat 100 olur mu 120 olur mu gibi gereksiz sorular soranlara satışım yok.
Telefonda anten mod vardır. Anten mod ne diye soranlar iocean x7 anakonuya baksın orada detaylı anlattım. Telefonun içi açılmıştır anten modu sebebiyle. Telefon çalışır durumda sağlam ve sadece dokunmatik sorunlu. Yazılım atabilen varsa atsın. OTG ile şuan kullanılabiliyor. Kredi kartım yok yedek parçayı alamıyorum. Alabilen varsa alsın takıyım kullansın. General mobile DiscSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.