spatolos serverında elyos 2 adet account satıyorum , karakterlerin uniq id etc. tüm bilgileri tamdır glad 18-19 aylık ,cleric daha da eskidir,gladda bisürü manastone 2 adet eternal ap armor var biri +7 diğeri +10 kasada 700k civarı ap we 70civarı plat wardır ,meslek cooking (540) clericte ise 40+10 mr seti var meslek aclhemy master,arkadaşımın dediğine göre kinah makinasıdır :) onun üzerinde neler var tam kontrol etmedim 30-40civarı plat ve birazda ap gördüm,ayrıca 52 lvl ranger ve lvl i kaç hatırlamıyorum ama bide 40+ sin yancharı var, glad ın 28aralığa cleriğinde 3ocağa kadar oyun süreleri vardır
ilgilenen arkadaşlar pazar gününden önce charları aldınız aldınız yoksa ben askere gidiyorum (pztesi birliğe teslim) görmek isteyenler için charların linkleri
lütfen chara ne kadar istiyosun diye sormayın,warsa teklifiniz yapabilirsiniz ama çokta öldürmeyin :) zira ben ticaretçilere değilde oyunculara satmak istiyorum,kolay gelsin
güncel..
güncel ,son 2 gün
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme