Şimdi Ara

[SATILIK-STEAM] %20+5 TL İNDIRIMLİ BAKİYE:60.82 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kahramanmaraş İlan Türü #Satılık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    - hediye olarak hesaplarınıza gönderilir
    -ürünü alıcam dediğiniz ve parayı gönderdiğinizde iade mümkün değildir
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BirAnkarapolisiyesi -- 9 Mayıs 2020; 16:8:29 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bu kendini bilmez kurnazla bir alışverişimiz olacaktı fakat parayı yolladıktan sonra kibarca vazgeçmemiz mümkün mü acaba uğraştırmak istemiyorum sizi tarzında belirttim oda mümkün olduğunu söyledi fakat paramı iade ederken 4.5tl kesik atmış kendini zeki zannediyor ya bu düzenbazla alışveriş yapmayın. şimdi de postu iade mümkün değil diye değiştirmiş başında söylese zaten sorun çıkmayacaktı böyle 4.5tlyi cebine attığında kendini akıllı zannetip bu paralara göz yuman insanlarla alışveriş yapmayın bütün kanıtlarım var ve bunu herkese yayacağım.
  • ______________________________

• ayrıca ilk benden oyun alacak forumdaşa bu uyanıktan eft ücreti kesilen parayı yani %20+5 tl olarak indirim yapıcam

• https://forum.donanimhaber.com/birankarapolisiyesi-sahtekarligini-ispatliyorum--143358025
    kim haklı kim haksız göreceğiz bakalım kktc hesabıymış 4.5tl eft ücretiymiş hani nerede? 4.5 tl ile zengin mi olacaksın sahtekar herif başında belirttim uğraşmak istemezsen anlarım diye söyledim neden iadeyi kabul ettin ? etmeseydin böyle düzenbazlık yapmak için cazip mi geldi iade fikri
  • quote:

Orijinalden alıntı: zygomatiq

https://forum.donanimhaber.com/birankarapolisiyesi-sahtekarligini-ispatliyorum--143358025
    kim haklı kim haksız göreceğiz bakalım kktc hesabıymış 4.5tl eft ücretiymiş hani nerede? 4.5 tl ile zengin mi olacaksın sahtekar herif başında belirttim uğraşmak istemezsen anlarım diye söyledim neden iadeyi kabul ettin ? etmeseydin böyle düzenbazlık yapmak için cazip mi geldi iade fikri
    senin sayende oyunu 5 tl daha ucuza getirdim çok sağol
  • [SATILIK-STEAM] %20+5 TL İNDIRIMLİ BAKİYE:60.82 TL
    [SATILIK-STEAM] %20+5 TL İNDIRIMLİ BAKİYE:60.82 TL
    fake hesabından yazıyorsun kahramanmaraş yazıyor zaten altında.
    ziraatten gönderdiğin hesabında kahramanmaraş şubesine bağlı sen kendini akıllı sanan bir çocuksun besbelli ama herkese yayacağım bu yaptığın çakallığın hesabını vereceksin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK FIFA 20 HESABI 125 TL
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.