Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK STEAM DECK 64GB - sıfır ve mühürlü Satın Al 16 Ağustos 2023 20:00 1 1 SATILIK STEAM DECK 64GB - sıfır ve mühürlü Sadece elden teslim. veya once havale sonra kargo seklinde olur.urun tamamen sifir ve muhurludur. bizzat 3 gun once almanyadan kendim getirdim. ama almanyada rog ally gorup aldigim icin bu fazlaya cikti. ihtiyac fazlasi olsugu icin satiyorum.samsungun uyumlu 512 ssdsi de var elimde. onu da isteyene 750 tl ye birakirim. hic kullanilmadi. faturasi var. 1000 tl ye trendyoldan alindi.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 14500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ASUS 27" PG27AQDM 0.03Ms 240HZ OLED 2K GAMING MONITOR - 22 ay garantili [SATILDI] SATILIK: ROG Ally Z1 Extreme - 23.000TL Apple Watch Series 7 Nike 45mm 12 Ay garantili Apple Watch Series 5 - 44mm Nike