Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILIK] JAGGED ALLIANCE 3 + DORDOGNE + BENEATH ORESA + BOXES: LOST FRAGMENTS
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
-
Minimum steam fiyatının ne önemi var? Bu oyunların hepsi ve fazlası (Blasphemous 2 gibi bir oyun da var pakette) beraber 12 dolara (430 tl) alınabiliyor humble choice'da şu an. Lütfen önce oraya bakın. Burda iki oyunu alsan 500 tl.
Minimum steam fiyatını değil, gerçekten bi yerdeki fiyatı baz alacaksan gg.deals fiyatını baz alabilirsin. Tabi amacın humble choice'dan haberi olmayan insanları kazıklamak değilse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rexoNN -- 8 Ocak 2025; 21:41:12 > -
Hayır amacım insanları kazıklamak değil, tüm paketi değil de yalnızca içinden bir oyun almak isteyip de diğer oyunların elinde kalmasını istemeyen insanlar için yardımcı olmak. Bu ay daha kimse satışa koymadığı için fiyattan emin olamayıp öyle yazdım. İnsanlar pahalı gördüğü takdirde değiştireceğim zaten. Gg.deals sitesinden de haberim yoktu. Steamdeki minimum fiyatların 100 150tl altına koymaya çalıştım çoğu oyunu.
Arkadas kendisinden bir gun once bu ayki humble choice'tan bir takim oyunlari sattigim icin bana hangi fiyattan sattigimi sordu. Ben jagged alliance, boxes, dordogne ve fort solisi toplam 140 lira gibi bir fiyata sattigimi belirttim.
Serbest piyasa sonucta, isteyen istedigi fiyata satar/alir, dolayisiyla bir sey yazmayacaktim ama son mesajdaki insanlara yardimci olmak, ya da daha once satan olmadigi icin fiyatlari bilmemek gibi bir durum malesef sozkonusu olmadigindan uyarmak istedim.
Insanlari salak yerine koymamak gerekli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi returnity -- 9 Ocak 2025; 8:52:42 > -
Birader hatirlarsan "heralde ugrasmak istemediginden ucuza koydun" diyip oyunlari cok ucuza vermeni garipsemistim. Sen oyunlari 140a sattin diye bunlarin piyasa dgeeri 140 olmuyor. Verdiğin fiyat benim icin bir anlam ifade etmedi, hosuma gitmedi. Ben de steam fiyatindan olabildigince dusuge koydum. Dediğin siteden haberim olmadigi icin de bi tik fazla koydugumu uyarinca fark ettim. Sen neden sülük gibi yapistin postuma onu anlamadim. Bak yukardaki arkadas fiyati sorun etmemis belli ki ve yaklasik 5 dakikada satin alma islemini gerçekleştirdik. Fiyatlar hosuna gitmediyse scroll at gec derdin nefret çığırtkanlığı yapmak degilse.
Oncelikle uslubunuza dikkat ediniz. Ben zaten fiyatlara bir yorum yapmiyorum, sadece bir ust mesajinizda yansitmaya calistiginiz kadar masum olmadiginizi ifade ediyorum zira sonuc olarak o mesajlasmada size az cok yol yordam gosterdigimi dusunuyorum.
Benim belirledigim fiyata gelirsek ben ugrasmak istemedigim icin degil, paketin yarisini kullanip yarisini da sattigimdan maliyetim neyse onun yarisini belirledigimi soyledim. Etik olarak uygun davrandigimi dusunuyorum, zira o fiyatin otesine gecmek kar amaci gutmek olur.
Kar amaci da gudebilirsiniz, bunda da sakinca yok ama sonra cikip insanlara yardimci olmak istedim demeniz cok uygun olmuyor. -
Uslübumun son noktaya kadar gayet yerinde olduğunu düşünüyorum. Kar amacı belirtmiyorum. Dediğin gibi paketi 8 dolara almışsın. Ben ise 12 dolara aldım. İçinden hoşuma giden oyunu steamime redeemledim ve gerisini satışa sundum. İnsanlara yardımcı olma konusunda da son derece gerçekçiyim. Banka kesintileriyle birlikte 12 dolarlık paketi 440 450tlye almak yerine hoşuna giden oyunu tekil bir şekilde ucuza kapatabilecekler. Humble bundledan bir kar amacı da güdüleceğini sanmıyorum. Herkes sitenin ne olduğunu ve nasıl çalıştığını biliyor zaten. Daha önceki satışlarımda da olduğu gibi ana fiyat üzerinden belirlemiştim satış fiyatını. Etik ahlakımın da son derece yerinde olduğuna eminim, en azından senden ahlak dersi almayacak kadar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X