Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK STEAM HESABI ($395 DEGERINDE) (ELDEN RING DLC MEVCUT) Satın Al 11 Temmuz 2024 23:26 1 1 SATILIK STEAM HESABI ($395 DEGERINDE) (ELDEN RING DLC MEVCUT) Merhaba,Hesabın ilk ve tek sahibi benim. Yani hesabı ben oluşturdum. E-mail telefon gibi bilgilerin hepsi devredilecektir (Sizin adresleriniz ile değiştirilecek.)Konsola geçtiğim için satmayı düşünüyorum. Hesap içerisinde bulunan oyunların screenshotlarını bırakıyorum. Steamdb üzerinden hesabın değerini sorgulattığımda 395 dolar olarak gözüküyor.Hesabın herhangi bir cezası, banı vs yoktur. Tertemiz hesaptır. Resimlerde bulunan oyunlara ek olarak Rust oyununa bir kaç DLC'si mevcuttur. Elden Ring Erdtree DLC'si mevcuttur. Ciddi alıcı olan arkadaşlarla steamdb linkini paylaşabilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 4500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK STEAM HESABI ($395 DEGERINDE) (ELDEN RING DLC MEVCUT)