Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK STEAM HESABI CS 1.6 VE BİRKAÇ OYUN Satın Al 17 Aralık 2024 13:29 1 1 SATILIK STEAM HESABI CS 1.6 VE BİRKAÇ OYUN İyi günler. Steam hesabımı satıyorum. Fiyat 170 TLHesaptaki cs 1.6 oyunu sadece 5.79 dolar 197 tl ye denk geliyor. Ben bu hesabı diğer oyunlarla birlikte 170 liraya satıyorum. almak isteyenler pm atabilir.Hesapta 5 dolar kısıtlaması vardır. Bu yüzden siz arkadaş ekleyemezsiniz. Hesaba 5 dolar yükleyerek arkadaş eklemeyi açabilirsiniz. 5 dolar yüklemeden Arkadaş eklemesi olmadan da kullanabilirsiniz. Arkadaşınıza rica edip onun sizi eklemesini isteyebilirsiniz. steamcommunity.comSteam Community :: SaSa!https://steamcommunity.com/id/SaASassstSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 170 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK STEAM HESABI CS 1.6 VE BİRKAÇ OYUN SATILIK TÜRK TELEKOM LİRA