Şimdi Ara

SATILIK STEAM HESABI // GTA V DAHİL 103 OYUNLU - 6 YILLIK - 18 LVL - %53 İNDİRİMLE 500 TL ÇOK UCUZ!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Giresun İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al

SATILIK STEAM HESABI // GTA V DAHİL 103 OYUNLU - 6 YILLIK - 18 LVL - %53 İNDİRİMLE 500 TL ÇOK UCUZ!!

HESAP STEAMDB ÜZERİNDEKİ SATIŞ FİYATINDAN %53 İNDİRİMLE 500 TL'YE SATILIKTIR.

• Team Fortress 2 hesabı PREMIUM'dur.
    • CS:GO'da 450 TL'lik Avcı Bıçağı bulunmaktadır. (Takas edilemez!)
    • CS:GO'dan VAC BAN yemiştir! (Aile Paylaşımı yüzünden. Yani diğer Valve oyunları banlı değil, sadece CS:GO'yu Anti-Secure serverlarda oynayamazsınız.)
    • 103 tane oyun bulunmaktadır. (GTA V, Max Payne 3, M&B Warband, Metro Serisi...)
    • 21 sayfa +rep'i bulunmaktadır.
    • Hesap 6 yıllıktır ve seviye 18'dir.
    • Hesap İstatistikleri:
    Steam Database
    ム SkySea // SATILIK HESAP · Steam Calculator · 76561198088792596
    https://steamdb.info/calculator/76561198088792596/?cc=tr

• Steam Hesabı:https://steamcommunity.com/id/skyseatr/
    • Social Club:
    socialclub.rockstargames.com
    Object moved
    https://socialclub.rockstargames.com/member/skyseatr

Steam'in accountdata özelliğiyle birlikte hesaba çok daha fazla para harcadığımı gördüm. SteamDB Calculator bile bu zamana kadar yanlış hesaplıyormuş. Her neyse, ben size SteamDB'nin yeşil yazılı paranın da yarısının altında bir fiyata sunuyorum. Bu hesaba sadece 500 TL'ye sahip olabilirsiniz. PAZARLIK YOKTUR! Böyleyken bile inanılmaz zarardayım unutmayın.

Neden bıraktım peki bu hesabı?
    Küçüklüğümden beri CS hastasıyım. Ban yiyince bıraktım dolayısıyla. Smurf hesabımdan devam ediyorum.

Diğer oyunlar bir kenara, sadece GTA V ön siparişle 179 TL'ye alındı, ve yanında oyuniçi para da hediye geldi. Ama bu parayla şehirdeki en iyi evi almak için kullandım.
    İçerisinde GTA V, Max Payne 3, L.A. Noire olan SocialClub hesabı da yanında verilecek. (Hesabın nickini değiştirebiliyorsunuz)

SATILIK STEAM HESABI // GTA V DAHİL 103 OYUNLU - 6 YILLIK - 18 LVL - %53 İNDİRİMLE 500 TL ÇOK UCUZ!!SATILIK STEAM HESABI // GTA V DAHİL 103 OYUNLU - 6 YILLIK - 18 LVL - %53 İNDİRİMLE 500 TL ÇOK UCUZ!!SATILIK STEAM HESABI // GTA V DAHİL 103 OYUNLU - 6 YILLIK - 18 LVL - %53 İNDİRİMLE 500 TL ÇOK UCUZ!!SATILIK STEAM HESABI // GTA V DAHİL 103 OYUNLU - 6 YILLIK - 18 LVL - %53 İNDİRİMLE 500 TL ÇOK UCUZ!!

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DryreL -- 4 Kasım 2021; 13:7:33 >

• Bence kaçırılmayacak bir fırsat.
  • bence iyi olmuş bir hilenin de aramızdan gitmesi.
  • çok saçma bir fiyat !

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironturk

çok saçma bir fiyat !
    Aynen öyle, aşırı ucuza satıyorum.
  • arkadaş yüksek ihtimalle dolandırıcı enhanced steam eklentisi yüklü profile tıklıyınca uyarı çıktı steamrep sayfasındada dolandırıcı yazıyor

steamrep.com
    SteamRep » ム SkySea // SATILIK HESAP [Banned] | 76561198088792596 | STEAM_0:0:64263434
    https://steamrep.com/profiles/76561198088792596

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 2 Ağustos 2018; 21:55:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Evet, bende de yüklü. Yaklaşık 3,5 yıl önce ban yemiş, ucuz olmasının bir nedeni de bu.

Ban sebebi burada:https://forums.steamrep.com/threads/report-76561198088792596-tf2-team-fortress-2-items.80674/

Resimlerden de görüldüğü üzere, zamanın TF2 takas akımından kurban gitmiş. Keza hesap geçmişinde kendisine de aynı mesaj gelmiş, ve bunu başkası üzerinde denemiş :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 50 tlye satarsan dua et
  • JackSmoke kullanıcısına yanıt
    50 tl ye satmıyorum. Gereksiz yorum yapmayın
  • Neden bu kadar ucuz satıyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemencamagac1

Neden bu kadar ucuz satıyorsunuz ?
    Satılsın diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DryreL -- 14 Eylül 2018; 15:12:13 >
  • İlan hàlà günceldir arkadaşlar
  • kimse almaz vac banlı hesabı 200 liraya.
  • KEDJUU kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yorumun için teşekkür ederim. O yüzden indirimli fiyatın üzerine bir de ben %50 indirim yaptım. Yanında gelecek ekstraları açıklamaya yazdım. Benim gibi CS:GO hastası değilseniz bu hesabın sizin için hiçbir eksisi yoktur. Sadece CS:GO oynayamayacaksınız o kadar. Zaten CS:GO şu anda ücretsiz, dileyen smurf hesabıyla oynayabilir benim yaptığım gibi. Fiyatı oldukça uygun tuttum :)
  • Hayır yani benim anlamadığım ban yemiş hesabın envanterindeki bıçağı göstersen ne yazar ki? Ban yiyenler niye sürekli envanteri gösteriyor satarken anlamış değilim.
  • Crackli oyunda da envanter dolu creckli hesap satın olmadı allah allah
  • Kardeşim bu hesabı alan kişi CS:GO oynamak için almayacak zaten boş boş yorumlar yazmayın. CS:GO şu anda ücretsiz ve isteyen yan (smurf) hesabı açıp oynayabilir. Hesabı normal fiyatının değil, indirimli fiyatının da yarı fiyatına satıyorum, hala boş gevezelik edenler var. Bu fiyata oyunun tanesi 2 TL'ye denk geliyor ben daha ne yapayım? Ekstralar da açıklama kısmında yazıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.