Şimdi Ara

[SATILDI] SATILIK SteelSeries Apex 3 IP32 RGB Kablolu Klavye&Bloody W90 Max RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ekipman Türü #Klavye & Mouse Set
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILIK SteelSeries Apex 3 IP32 RGB Kablolu Klavye&Bloody W90 Max RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse

Kablosuz ürünlere geçiş yaptığım için eski ekipmanlarımı satıyorum

Klavyenin W A S D CTRL tuşlarında soyulmalar var, onun haricinde bir sıkıntısı yok.Garantisi devam etmemektedir.Ürünü göndermeden önce güzelcene dezenfekte edip temizleyip kargolayacağım.Klavyede bileklik mevcuttur.Fotoları çekerken biraz kirli gözüküyor olabilir temizlenip gönderilecek tüm tuşlar vs sökülüp.

FİYAT: 500 TL

Fare 10.000 CPI'dır.Herhangibir sıkıntısı yoktur.Güzelcene temizlenip gönderilecektir

FİYAT: 250 TL

İki üründe de takas ve pazarlık yoktur zaten uyguna verdiğimi düşünüyorum oldukca.PTT kargo ile alıcı ödemeli gönderilecektir orijinal kutuları ile birlikte.Ödemeyi aldıktan sonra takip kodunu paylaşacağım.Forumdan daha önce 3060,Artic marka fan vs satmıştım.

[SATILDI] SATILIK SteelSeries Apex 3 IP32 RGB Kablolu Klavye&Bloody W90 Max RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Ürünleri güzelcene temizleyip dezenfekte ettim, klavye tuşları teke teker sökülüp temizlendi, son kontrollerini yapıp paketledim.2 üründe halen satıştadır arkadaşlar

• Fare satıldı

Klavye 400 TL'den satıyorum arkadaşlar.Güncel

• Klavye tarafımdan alınmıştır. İlginiz için teşekkür ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.